KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SHAUN WRIGHT-PHILLIPS"
Három PL-futballistát akar a Bolton 2011. augusztus 23. 12:06 A Daily Mirror szerint Dedryck Boyata, David Ngog és Shaun Wright-Phillips szerepel a Bolton kívánságlistáján.
 
Kölcsönadná középpályását a City 2010. december 26. 15:08 A Manchester City nem gördít akadályt az elé, hogy Shaun Wright-Phillips továbbálljon a télen a csapattól.
 
Most az Arsenal vásárolna a Citytől 2010. június 30. 19:01 Az Arsenal két játékost igazolna a Manchester City csapatától. Brit sajtóértesülés szerint a 25 éves Nigel de Jong és a 28 éves Shaun Wright-Phillips keltette fel Arsene Wenger figyelmét. Ha hinni lehet a híreknek, akkor az Ágyúsok 27 millió eurós ajánlatot tettek a két játékosért.
 
Arsenal: Wright-Phillips és Touré jöhet 2010. május 9. 15:22 Arsene Wenger, az Arsenal francia menedzsere beépítené csapatába a Manchester Citynél kegyvesztetté vált Shaun Wright-Phillipst és a barcás Yaya Tourét - értesültek angol források.
 
Man City: ajtót mutattak Adebayornak 2010. április 28. 10:01 Egy idény után máris megválna a Manchester City Emmanuel Adebayortól. No, meg három másik meghatározó játékosától. A cél: ütőképes ajánlatot tenni Fernando Torresért. Az égszínkékek menedzsere, Roberto Mancini ugyanis mindenképpen meg akarja szerezni a spanyol támadót, és megnyerni segítségével a bajnoki trófeát a következő szezonban. Kérdés, tudják-e majd pótolni az Wayne Bridge-t vagy éppen Stephen Irelandet...
 
Máris becsajozott a felszarvazott Bridge 2010. március 8. 15:46 Nem sokáig pityergett kispárnájába Wayne Bridge, miután John Terry elhappolta előle gyermekének édesanyját. A Manchester City futballistája öt hét depresszió után látott neki az újabb „vad” becserkészésének. Legalábbis erről tanúskodnak azok a szemfüles brit fotósok által megörökített képek, amelyek meglehetősen meghitt pillanatokban csaptak le rá. A védő csapattársaival Miamiban mulatott, amikor egy mesztic kisasszony tűnt fel mellette.
 
Az év bakijából lőtt gólt a Man. City! 2010. február 14. 11:09 Videó! Egyszerűen katasztrófa, milyen szerencsétlen gólt kapott a Stoke City a Manchester Citytől szombaton az 1-1-re végződő találkozón az FA-kupa ötödik fordulójában. Ireland indítása után Shaun Wright-Phillips megtolva a labdát kicselezte Sörensen kapust, mikor érkezett a vendégek védője, Shawcross. Felszabadítás helyett lyukat rúgott, majd biztos ami biztos, estében az alapvonal felé tartó játékszert a csatár elé fejelte, aki köszönte szépen, a hálóba vágta azt.
 
Elmeszelték Shaun Wright-Phillipset 2009. február 9. 16:41 A Manchester City középpályását, Shaun Wright-Phillipset három mérkőzésre eltiltotta az Angol Labdarúgó-szövetség (FA).
 
Premier League: Wright-Phillips duplázott, nyert a City 2008. augusztus 31. 17:59 Három góllal nyert a Manchester City labdarúgócsapata az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában. Shaun Wright-Phillips két gólt is szerzett régi-új csapatában.
 
Wright-Phillips visszatér a Cityhez 2008. augusztus 28. 15:36 Shaun Wright-Phillips döntött, és csütörtökön hivatalosan is átigazolt, pontosabban visszaigazolt a Manchester City futballcsapatához. A középpályás a szintén az angol élvonalban szereplő Chelsea-t hagyta ott, lapértesülések szerint 10 millió fontért. Phillips négyéves szerződést kötött régi-új klubjával.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu