Arsenal: Wright-Phillips és Touré jöhet

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 9. 15:22
Arsene Wenger, az Arsenal francia menedzsere beépítené csapatába a Manchester Citynél kegyvesztetté vált Shaun Wright-Phillipst és a barcás Yaya Tourét - értesültek angol források.


Az angol válogatott játékos nem tudta kiharcolni, hogy stabil kezdő legyen Roberto Mancini alatt, vételára is jelentősen lecsökkent, amit gyorsan kihasználna a francia menedzser. Az Arsenal illetékesei Arsene Wenger utasítására a hírek szerint ötmillió fontot tettek félre a játékos megvásárlására.

A Ctiy nyolc és fél millió fontért szerződtette a szélsőt 2008-ban, aki több játéklehetőséget és magasabb fizetést szeretne (jelenleg heti hatvanezer fontból kell eltengődnie).

Nem csak Wright-Phillips, Yaya Touré is előkelő helyen szerepel Wenger listáján. Ügynöke, Dimitri Seluk nem is zárkózott el az esetleges tárgyalásoktól.

"Yaya Touré jól érzi magát Barcelonában és csak egy nemes küldetés reményében távozna egy másik nagycsapathoz. Anglia mindenképpen szóba jöhet. Arsene Wenger ismeri Yayát, biztos vagyok benne, hogy a futballista sikeres lenne az Arsenallal."

A Barcelona egy esetben biztosan átengedné az elefántcsonpartit, sőt ki is nyitná pénztárcáját. Amennyiben Cesc Fabregas az ellenkező utat tenné meg, azaz Londonból Barcelonába költözne...

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu