Premier League: Wright-Phillips duplázott, nyert a City

Szerző: shLétrehozva: 2008. augusztus 31. 17:59
Három góllal nyert a Manchester City labdarúgócsapata az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában. Shaun Wright-Phillips két gólt is szerzett régi-új csapatában.


Az első félidő hajrájában szerezte meg a vezetést a Manchester City a Sunderland otthonában, hiszen Stephen Ireland vette be a szünet előtti hosszabbításban Gordon kapuját.

 

A fordulás után aztán következtek Shaun Wright-Phillips percei, hiszen az ötvenedikben és az ötvennyolcadikban is betalált a hazaiak hálójába.

 

A szélsőnek így kiválóan sikerült a visszatérése korábbi csapatához, hiszen ezzel a két találattal beállította a végeredményt, és főszerepet játszott abban, hogy a manchesteriek begyűjtötték a három pontot.

 

PREMIER LEAGUE, 3. FORDULÓ:
Sunderland - Manchester City 0-3 (0-1)
Stadium of Light, vezette: Chris Foy, 39 622 néző
Sunderland: Gordon, Bardsley, Nosworthy, Collins, Chimbonda, Malbranque, Leadbitter (Murphy 60.), Reid, Richardson, Cisse (Stokes 60.), Diouf (Healy 60.). Vezetőedző: Roy Keane.
Manchester City: Hart, Corluka, Richards (Ben-Haim 46.), Dunne, Ball, Ireland, Hamann, Johnson (Gelson 81.), Kompany, Wright-Phillips, Jo. Vezetőedző: Mark Hughes.
Gólszerző: Ireland (45.), S. Wright-Phillips (50., 58)
Sárga lap: Richards (31.), Kompany (33.), ill. Bardsley (59.), Healy (65.), Richardson (74.)

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu