KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VINCENZO MONTELLA"
Hivatalos: Montella a lilák edzője! 2012. június 11. 11:31 Hétfőtől Vincenzo Montellának hívják a Fiorentina új vezetőedzőjét - ezt a toszkán klub jelentette be hivatalos internetes oldalán.
 
Roma-legenda a Catania új edzője 2011. június 9. 17:55 Vincenzo Montellát nevezték ki a Catania új vezetőedzőjének, jelentette be hivatalosan a Serie A-ban szereplő klub.
 
Szicíliába kerülhet a római edző 2011. június 6. 13:13 A legutóbbi szezont a 13. helyen záró Catania illetékesei jelentős előrelépést terveznek, ennek egyik jele, hogy már ki is nézték maguknak Diego Simeone vezetőedző lehetséges utódját.
 
Megrángatta Ménez grabancát Montella 2011. április 21. 16:19 Kis híján összeverekedett egymással Vincnezo Montella, az AS Roma vezetőedzője, és Jérémy Ménez, a klub francia fantasistája - írja számos olasz forrás.
 
Milyen meccset nézett Montella? 2011. március 9. 12:16 Olvastunk már furcsa és elsőre nehezen értelmezhető nyilatkozatokat, de így is csodálkozunk és nem igazán tudjuk mire vélni az AS Roma vezetőedzőjének értékelését. Vincenzo Montella ugyanis úgy véli, a Farkasok nagyon jól játszottak az első félidőben Doneckben, a futballisták hozzáállása kiváló volt, így az együttes emelt fővel búcsúzott a Bajnokok Ligájától. Lehet, hogy igaza van a korábbi csatárnak, de azért „félve” hozzátesszük: a Sahtar Doneck kettős győzelemmel, 6-2-es összesítéssel jutott a negyeddöntőbe, ráadásul az itáliai vendégek közül nem csak Philippe Mexest kellett volna leküldeni piros lappal a pályáról…
 
60 meccses sorozatot törne meg a Roma! 2011. március 7. 21:51 Alaposan tiszteli egymást a Sahtar Donyeck és a Roma keddi csörtéje előtt a labdarúgó Bajnokok Ligájában, csupa a másikat dicsérő nyilatkozat hangzott el a napokban. Köztük elhangzott egy félmondat az olaszok újdonsült edzőjétől, Vincenzo Montellától, amely elgondolkodtató: az ukránok hazai pályán 60 meccse veretlenek. Valóban, harmincegy hónapja kaptak ki utoljára a Sporting ellen a BL-ben, a bajnokságban 2008 áprilisában, az Odessza ellen kapituláltak utoljára. Márpedig a fővárosiaknak kedd este 20:45-től nem elég egyszerűen nyerni, hanem...
 
Roma: Nem tűzoltásra jött Montella 2011. február 22. 15:50 Hivatalosan is elkezdődött a Montella nevével fémjelzett félév az AS Roma labdarúgócsapatánál. A 36 éves tréner már meg is tartotta első edzését és sajtótájékoztatóját. Nem tűzoltásra készül, teszi a dolgát.
 
Montellára bízzák a Roma irányítását 2011. február 21. 13:42 Átmeneti megoldást talált a Roma a vasárnap lemondott Claudio Ranieri pótlására, a klub korábbi kiváló csatára, az U15-ös csapat trénere, Vincenzo Montella veszi át az irányítást a szezon végéig - állítják egybehangzó olasz források. A Roma honlapja még nem erősítette meg a hírt.
 
Visszavonul a római legenda 2009. július 2. 15:21 Szögre akasztja futballcipőjét az AS Roma legendás támadója, Vincenzo Montella. A labdarúgó tizenhét éves pályafutásának végére tett pontot. Bár szerződése 2010 nyaráig szólt, az egyre kevesebb játéklehetőséget kapó csatár már most a visszavonulás mellett döntött.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu