Montellára bízzák a Roma irányítását

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 21. 13:42
Átmeneti megoldást talált a Roma a vasárnap lemondott Claudio Ranieri pótlására, a klub korábbi kiváló csatára, az U15-ös csapat trénere, Vincenzo Montella veszi át az irányítást a szezon végéig - állítják egybehangzó olasz források. A Roma honlapja még nem erősítette meg a hírt.


Claudio Ranieri hétfő délelőtt tette meg utolsó útját a csapat trigoriai főhadiszállására, ötven percen át tartott raportja, amelyen az elnök Sensi és a vezérkar mellett néhány játékos is résztvett. Szó szerint és képletesen is Vincenzo Montellának adta a kilincset, aki rövidesen az elnökasszony kezébe csapott, indulhat tehát "a Roma Leonardójának" kalandja.

Már csak a hivatalos bejelentés hiányzik, amelyet hamarosan olvashatunk a www.asroma.it-en, már ha nem omlik össze addig a honlap, mint többször is a vasárnapi és hétfői nap folyamán.

A kaotikus helyzetet jól jelzi, hogy rendőrök védik a székházat és a játékosokat a dühöngő ultráktól, vasárnap több tucatnyian tüntettek a kialakult helyzet miatt.

Mint arról beszámoltunk, a Roma tárt karokkal várná a Chelsea olasz szakemberét, Carlo Ancelottit, tervei szerint a nyárig bízza a Romát  a 36 éves Montellára, s utána felajánlja a vezetőedzői posztot az 51 éves sztáredzőnek, akinek régi vágya, hogy edzőként is bizonyíthasson a fővárosiaknál.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu