KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TOROK_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Viszlát, Brazília! – írja a török sajtó 2012. október 17. 16:54 "Ebből elég, Avci, elég!" - ehhez hasonló címekkel kommentálta a török sportsajtó a kedd esti török-magyar meccset, amelyet 3-1-re elvesztettek. Az újságírók úgy látják, a török csapat végképp eljátszotta az esélyt, hogy kijusson Brazíliába.
 
Sérülések tizedelik a törököket 2012. október 14. 13:42 Nem elég, hogy hazai pályán kapott ki a török válogatott a vb-selejtező-sorozatban, Románia ellen, és hogy Abdullay Avci szövetségi kapitányban kezd megrendülni a bizalom, még sérülések is kínozzák a magyarok ellen készülő félholdasok több kulcsemberét.
 
Meglepetéskapitány a törököknél 2011. november 17. 16:41 Az Istanbul Büyüksehir Belediyesi edzőjét, Abdullah Avcit nevezték ki a török labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitányának.
 
Modric elővigyázatossága határtalan 2011. november 14. 10:10 Luka Modric annak ellenére óva inti a horvát válogatottat az Európa-bajnoki pótselejtező visszavágójától, hogy az első találkozót 3-0-ra nyerték meg Isztambulban.
 
Sahin nem kell a törököknek 2011. november 7. 16:00 Hiába debütált vasárnap Nuri Sahin a Real Madridban, nem került be a török labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki pótselejtezős keretébe.
 
A törökök nem hagynák elmenni Hiddinket 2011. június 9. 13:57 Kész bepanaszolni a Török Labdarúgó-szövetség a Chelsea-t, amennyiben nem hagyja abba a szövetségi kapitány, Guus Hiddink Londonba csábítgatását.
 
Forr a levegő Hiddink körül 2011. június 5. 11:44 Menedzsere leszögezte, a Chelsea által körüludvarolt Guus Hiddink szeptemberig biztosan a török válogatott szövetségi kapitánya lesz, más forgatókönyv nem létezik. A helyi szövetségben viszont elvárják, hogy maga a szakember öntsön tiszta vizet a pohárba, és álljon ki a nyilvánosság elé.
 
Egy lépéssel közelebb a Chelsea-hez 2011. június 3. 10:02 Eindhovenben megerősítették, hogy Guus Hiddink nem vállal technikai szerepet a PSV-nél, így a török labdarúgó-válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya újabb lépést tett londoni visszatérése felé. A Chelsea-nél állítólag már nagyon várják őt.
 
Hiddink már idős a klubfutballhoz 2011. február 9. 20:11 Úgy tűnik, szemernyi esély sincs arra, hogy viszontláthassuk a Chelsea kispadján Guus Hiddinket. A holland legenda úgy érzi, 64 évesen ő már túlságosan is idős ahhoz, hogy vezető szerepet töltsön be egy klub mindennapjaiban.
 
Honfitársa segítheti Hiddinket 2011. február 3. 15:43 A holland Telegraaf értesülései szerint Pierre van Hooijdonkot nevezték ki a török labdarúgó-válogatott másodedzőjének.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu