A törökök nem hagynák elmenni Hiddinket

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 9. 13:57
Kész bepanaszolni a Török Labdarúgó-szövetség a Chelsea-t, amennyiben nem hagyja abba a szövetségi kapitány, Guus Hiddink Londonba csábítgatását.


A holland szakembert az első számú esélyesként kezelik a Carlo Ancelotti távozása után megüresedett helyre, miután fél évig 2009-ben már irányította az együttest.

Azt azonban sokan figyelmen kívül hagyják, hogy a tréner 2010 februárjában kétéves szerződést kötött a török válogatottal, így csakúgy nem állhat tovább.

„A Chelsea-nek rutinja van a kontraktus alatt álló emberek elhozásában, így ha erre sor kerülne, akkor azonnal a FIFA-hoz fordulunk – mondta Mahmut Özgener a Hurriyet lapnak.

A török szövetség elnöke hozzátette: „A belgák elleni mérkőzés után bementem az öltözőbe, és megkérdeztem őt, mit szeretne csinálni" – emlékezett vissza.

„Azt válaszolta, megtekinti a tartalékok meccsét, majd jótékonységi találkozóra Dél-Koreába utazik. Utána kiderült, hogy a játékosoknak mást mondott. Nem értem."

„Nem jöhetsz csakúgy Törökországba, aztán amikor kedved szottyan, továbbállsz" – figyelmeztetett Özgener.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Forr a levegő Hiddink körül
Menedzsere leszögezte, a Chelsea által körüludvarolt Guus Hiddink szeptemberig biztosan a török válogatott szövetségi kapitánya lesz, más forgatókönyv nem létezik. A helyi szövetségben viszont elvárják, hogy maga a szakember...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu