Forr a levegő Hiddink körül

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 5. 11:44
Menedzsere leszögezte, a Chelsea által körüludvarolt Guus Hiddink szeptemberig biztosan a török válogatott szövetségi kapitánya lesz, más forgatókönyv nem létezik. A helyi szövetségben viszont elvárják, hogy maga a szakember öntsön tiszta vizet a pohárba, és álljon ki a nyilvánosság elé.


 

A szezonzáró bajnoki forduló óta edző nélkül tengődik a Chelsea, és több mint kétséges, hogy az első számú kiszemelt, Guus Hiddink kötélnek áll-e.

„Guus holnap (vasárnap) szabadságra megy, és egyértelműen kijelenthetem, szeptemberben is török szövetségi kapitány lesz a Kazahsztán és Ausztria elleni meccseken” – jelentette ki a Guardian brit lapnak a holland szakember ügynöke, Cees van Nieuwehuizen.

A két találkozó kiemelten fontos lesz Törökország számára, amely Belgiummal vív éles harcot a selejtezőcsoport második helyéért. A tét az Európa-bajnokságra való kijutás.

A török szövetség egyik szóvivője ezért is nehezményezi, hogy nem maga Hiddink áll a mikrofonok elé, és adja mindenki tudomására szándékait.

„Mindig ugyanazokat a dolgokat mondja, azaz semmi konkrétat. Azt sohasem halljuk tőle, hogy ’nem megyek sehova, maradok a török nemzeti csapatnál’” – fogalmazott a neve elhallgatását kérő forrás a BBC Sportnak.

A Chelsea-nél ugyanakkor a hírek szerint ragaszkodnának Hiddinkhez, aki a Fulhamtől elbocsátott Mark Hugheszal, teamben irányíthatná a Kékeket a legújabb elképzelések szerint.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu