Egy lépéssel közelebb a Chelsea-hez

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 3. 10:02
Eindhovenben megerősítették, hogy Guus Hiddink nem vállal technikai szerepet a PSV-nél, így a török labdarúgó-válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya újabb lépést tett londoni visszatérése felé. A Chelsea-nél állítólag már nagyon várják őt.


A PSV sportigazgatója, Marcel Brands bejelentette, hogy a 64 éves szakember visszautasította a technikai igazgatói posztot - a Chelsea-nél reménykedhetnek.

Hiddink kétszer is gardírozta korábban Dzsudzsák Balázs jelenlegi csapatát, az akkori sikerek hatására a mester a legsikeresebb holland edző lett. Ám a tréner most mégsem tér vissza a korábbi diadalok színhelyére.


Ugyanakkor sok függ az esti, belgák elleni Eb-selejtezőtől is, ahol ha a törökök kikapnak, Hiddink tulajdonképpen felszabadul. Az angolok legnagyobb ellenfele az Ajax lehet, Amszterdamban már lakása is van a szakembernek.

A Chelsea-hez 2009 után térhet vissza, ám Hiddink jelenlegi szerződése a jövő nyárig szól a félholdasoknál. Elég sok a kérdőjel...

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Chelsea gigaajánlatot tett Pastoréért!
Nem kis meglepetésre látott napvilágot a hír, egy gigantikus ajánlatot utasított vissza a Palermo - jelentette be a klubelnök, Maurizio Zamparini a Cadena SER rádió adásában szerdán éjjel. Elárulta, a „tettes” a Chelsea, a...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu