Hiddink már idős a klubfutballhoz

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 9. 20:11
Úgy tűnik, szemernyi esély sincs arra, hogy viszontláthassuk a Chelsea kispadján Guus Hiddinket. A holland legenda úgy érzi, 64 évesen ő már túlságosan is idős ahhoz, hogy vezető szerepet töltsön be egy klub mindennapjaiban.


Legutóbb január közepén lehetett arról olvasni, hogy a korábban az együttest három hónapig irányító szakember visszatér a londoniakhoz, akik akkor meglehetősen nagy mélyrepülésben voltak, s Carlo Ancelotti menesztéséről is sok pletyka keringett.

Hiddink akkor a közeli jövőben történő visszatérés lehetőségét zárta ki, most viszont már a távoli jövőre vonatkozó remények is szertefoszlottak a Kékek drukkerei számára.

A Goal.com-nak adott nyilatkozatában ugyanis egyik barátja kijelentette: "(Hiddink) Nem kíván visszatérni a klubfutballhoz. Pontosan tudom, hogy milyen hatást gyakorolt rá a Chelsea-nél eltöltött néhány hónap, de ha ismét menedzseri munkára adná a fejét, akkor az bizony azt jelentené, hogy heti hat napon át folyamatosan munkában kellene lennie."

"Ám két-három évig állandóan ezt csinálni, az ő korában már nem lehetséges. Ha elvállalná egy klub irányítását, akkor mindenképpen fel szeretne építeni valamit, amihez nem lenne elég egy év."

Hiddinket 2012-ig köti szerződése a török válogatotthoz, kontraktusában azonban van egy záradék, amely kimondja: amennyiben az együttes nem kvalifikálja magát az Európa-bajnokságra, úgy a holland mester októberben felállhat a kispadról, s új munkahely után nézhet. Amely ezek szerint mindenképpen egy másik nemzeti csapatnál lesz. Vagy nem...

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu