KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TOKOL"
Driftfutam gumiégetéssel Tökölön 2011. július 15. 14:15 Július 23-án és 24-én családi nappal egybekötött driftfutamot rendeznek a tököli reptéren. A kétnapos esemény során együtt lesz a rockzene a gyermekprogramokkal és az elmaradhatatlan gumiégetéssel.
 
Gyorsulási verseny: remek hétvégi szezonzáró a tököli repülőtéren 2008. október 24. 14:27 Két napos rendezvénnyel búcsúznak ezen a hétvégén a 2008-as szezontól a gyorsulási bajnokság versenyzői és szurkolói, a remek szórakozást ígérő eseményt a tököli repülőtéren rendezik.
 
A Makó hét góllal kárpótolta szurkolóit 2008. október 5. 17:03 Könnyed sikerrel szakította meg négy hete tartó nyeretlenségi sorozatát a Makó a Tököl ellen a labdarúgó NB II Keleti csoportjában a kilencedik fordulóban. Gévay vezető góljára a vendégek még válaszoltak, ám a második félidőben szabályos gólfesztivált rendeztek a hazaiak.
 
Megőrizné hazai veretlenségét a Bakta 2008. szeptember 20. 10:49 A hazai pályán eddig száz százalékos mérleggel álló Baktalórántháza a tabella utolsó helyén álló Tökölt fogadja a labdarúgó NB II Keleti csoportjának hetedik fordulójában. Bár idegenben legutóbb kikapott a szabolcsi csapat, hazai környezetben eddig már fejet hajtott előttük a Kazincbarcika és a Makó is.
 
Molnár góljával verte az MTK B a Tökölt 2008. szeptember 7. 18:09 Hátrányból fordítva győzött az MTK B a Tököl ellen vasárnap a labdarúgó NB II ötödik fordulójában. Szekeres a második félidő derekán válaszolt a Tököl góljára, majd az utolsó pillanatokban Molnár állította be a végeredményt, ám így is megérdemelt hazai siker született
 
Elhúzták a nótáját az ESMTK-nak 2008. augusztus 24. 20:03 Majdnem felállt a padlóról az ESMTK labdarúgócsapata az NB II Keleti csoportjának 3. fordulójában. Az erzsébetiek az első félóra végére négygólos hátrányba kerültek a Tököllel szemben, nem adták fel a reményt, de pechjükre csak 4-3-ra zárkóztak fel, és így csupán szorossá tudták tenni a találkozót.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu