Gyorsulási verseny: remek hétvégi szezonzáró a tököli repülőtéren

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 24. 14:27
Két napos rendezvénnyel búcsúznak ezen a hétvégén a 2008-as szezontól a gyorsulási bajnokság versenyzői és szurkolói, a remek szórakozást ígérő eseményt a tököli repülőtéren rendezik.


Szombaton a honi és a külföldi klasszisok mérik össze gépük képességeit, Szlovéniából,  Lengyelországból és Norvégiából is érkeznek vendégek. Előbbi országot közel harmincan képviselik, Audik, Hondák és Opelek mutatják meg gyorsaságukat.

 

Lengyelországból is pompás autók repesztenek majd Tökölön, a szervezők remélik, hogy a kontinensbajnokság, a King of Europe legjobb kocsija is eljön a négykerék meghajtásos Corvette mellett.

 

Szombatra egyébként „amnesztiát” hirdettek a rendezők, így a tiltott utcai futamok résztvevőit is várják, ezúttal szabályos körülmények között versenyezhetnek, kihívhatják a hazai és külföldi profikat. Kiegészítő programként az autók szépségversenyére is sor kerül.

 

Vasárnap bonyolítják le az országos bajnokság utolsó futamát.

 

A Magyar Gyorsulási Szövetség, és a versenyzők egybehangzó kérése alapján az utolsó versenyen a motorosok már nem szereznek pontot, az időjárás miatti biztonsági kockázat okán.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu