Driftfutam gumiégetéssel Tökölön

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 15. 14:15
Július 23-án és 24-én családi nappal egybekötött driftfutamot rendeznek a tököli reptéren. A kétnapos esemény során együtt lesz a rockzene a gyermekprogramokkal és az elmaradhatatlan gumiégetéssel.


Szombaton immáron harmadik alkalommal bőgnek fel idén a motorok és csikorognak a kerekek a Magyar Driftszövetség szervezésében rendezett országos driftbajnokság futamán. A helyszín ezúttal a klasszikusnak számító tököli reptér lesz, a program pedig minden eddiginél változatosabb.

A versenyzők az edzések után 50 szerencsés vendéget meg is „taxiztatnak” járgányaikkal, miközben a szépségverseny jelentkezői autóikat tisztázzák, hátulról pedig dübörög a rockzene. Hogy a legkisebbek is égetni tudják az aszfaltot – még ha csak krétával is – rajzversenyben mérhetik össze kreativitásukat.

Autós szempontból a vasárnapi nap is kiemelten fontos, hiszen aznap tartják a futamokat, valamint a Magyar Autóklub speciális biztonságtechnikai bemutatóját is kipróbálhatják a vendégek.

Minden autómániás számára ez a két nap szinte kötelező programként bevéshető a naptárba, és ha valakinek ez sem elég, azzal találkozunk a szombat esti afterpartyn, a termálvízben.

További információk: www.driftverseny.com

 

Címkék: tokoldrift
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu