KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZERB_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Vidicset már nem látjuk se Eb-n, se vb-n 2011. október 24. 18:30 A Manchester United 29 éves hátvédje, Nemanja Vidics már a szerb Eb-kvalifikáció elbukása után kijelentette, generációváltásra van szükség, és sejtetni engedte, hogy nem vállalja a folytatást a válogatottban. Most hivatalosan is lezárta az ügyet.
 
Átmeneti kapitány a szerb válogatottnál 2011. október 18. 10:15 Két novemberi felkészülési mérkőzésen Radovan Csurcsics lesz a szerb labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
 
Újabb szerb balhé: 72-en őrizetben 2011. március 30. 12:57 A tavalyi olaszok elleni botrányt követően most Észtországban hallattak magukról a szerb huligánok, akik az 1-1-gyel zárult meccs után csaptak össze a hatóságokkal.
 
Manchesterben marad Vidics 2011. március 22. 12:38 Nem jön rendbe péntekig Nemanja Vidics vádlisérülése, aki emiatt kihagyja a zárt kapuk mögött rendezendő Szerbia-Észak-Írország Eb-selejtezőt és az észtek elleni csatát is - tájékoztatott a Szerb Labdarúgó-szövetség.
 
Huszti társa lemondta a válogatottságot 2011. március 18. 18:45 Danko Lazovics sokkolta a szerb futballtársadalmat, minden előzmény nélkül lemondta a válogatottságot. Állítja, ezentúl csak klubcsapatára, a Zenitre akar összpontosítani.
 
Többéves börtön a szerb huligánvezérnek 2011. március 8. 13:07 Három év három hónapos börtönbüntetésre ítélték a szerb huligánvezért, aki a randalírozó szurkolók élére állt az Olaszország elleni genovai Európa-bajnoki selejtezőn. Társai olcsóbban megúszták.
 
Ultimátum Szerbiának 2011. február 25. 12:17 Borisz Tadics köztársasági elnök Belgrádban fogadta Michel Platinit, az UEFA első emberét, ahol Szerbia ultimátumot kapott a szövetségtől. Ha nem csillapodik az országban eluralkodott szurkolói erőszak, kikapcsolhatják a válogatottat és a klubcsapatokat az európai vérkeringésből.
 
Elítéltek négy szerb futballhuligánt 2011. február 2. 16:10 Öt évre kitiltották Olaszország területéről azt a négy szerb futballhuligánt, aki a botrányt okozók között volt a tavaly októberi, genovai olasz-szerb Európa-bajnoki selejtezőn. A 24 és 30 év közötti férfiakat - akik a történtek óta vizsgálati fogságban voltak - eredetileg 22, illetve 24 hónapos börtönnel sújtotta volna a helyi bíróság, de kérésükre a bíró végül beleegyezett abba, hogy öt évre szóló kitoloncolásra váltsák a büntetést. Másik négy szerb huligán ügye márciusban kerül a genovai bíróság elé. Az október 12-i meccs hat perc után félbeszakadt, miután a vendégek drukkerei pirotechnikai eszközöket dobáltak be a pályára.
 
Botrány: mégsem fellebbeznek a szerbek 2010. november 12. 21:59 A Szerb Labdarúgó-szövetség közölte, nem nyújt be fellebbezést az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi bizottságának döntése ellen. Az UEFA pénzbüntetéssel sújtotta Szerbiát a múlt havi genovai olasz-szerb Európa-bajnoki selejtezőn történt szurkolói rendbontás miatt.
 
Szerb fellebbezés a 0-3-as döntés után 2010. október 30. 12:52 A Szerb Labdarúgó Szövetség megfellebbezi az európai szövetség (UEFA) pénteki ítéletét, mely szerint az olasz válogatott kapja a vendégszurkolók rendbontása miatt október 12-én félbeszakadt, genovai Európa-bajnoki selejtező három pontját, 3-0-s gólkülönbséggel.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu