Manchesterben marad Vidics

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 22. 12:38
Nem jön rendbe péntekig Nemanja Vidics vádlisérülése, aki emiatt kihagyja a zárt kapuk mögött rendezendő Szerbia-Észak-Írország Eb-selejtezőt és az észtek elleni csatát is - tájékoztatott a Szerb Labdarúgó-szövetség.


“Vladimir Petrovics szövetségi kapitány beszélt Vidiccsel, és úgy döntött, hogy maradjon Manchesterben a játékos, mivel további kezelésre van szüksége”  - nyilatkozta a szövetség szóvívője.

A szerbek csapatkapitánya maga kérvényezte, hogy ne kockáztassák meg szereplését a két Eb-selejtezőn, s csak akkor számítsanak rá ismét a válogatottban, ha tökéletes lesz a kondíciója.

Vidics klubtársa, Johnny Evans azonban ott lehet a pályán az ellenfélnél, az észak-írek egyik legnagyobb sztárja csak szombaton, a Bolton ellen tért vissza hosszú sérüléséből (többek között egy kiállítással), de valószínűleg helyet kap a kezdőcsapatban.

Szerbia benne van a kutyaszorítóban a C-csoportban, négy forduló után szerzett négy pontjával az utolsó előtti helyen áll, s huligánjainak is köszönheti, hogy a "szakadék szélén táncol". 

Az Olaszország elleni mérkőzést a zöld asztalon veszítették el a délszlávok szurkolói rendbontás miatt, s az UEFA-elnöke, kizárással fenyegette meg őket, amennyiben megismétlődne a botrány.

Az észak-írek elleni belgrádi talákozót zárt kapuk mögött rendezik pénteken, négy napra rá Észtországba látogat a Petrovics-legénység, ugyancsak az Eb-selejtező-sorozat keretében.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu