KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SUPKA ATTILA"
Felbontották Supka szerződését 2013. január 4. 18:12 Megszüntette Supka Attila vezetőedző szerződését az OTP Bank Ligában szereplő PMFC-Matias labdarúgócsapatának vezetősége.
 
Hat meccs köpésért a honvédosnak 2011. augusztus 30. 18:05 Komoly büntetéseket kapott a Budapest Honvéd a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának ülésén: a hétvégén kiállított Jean-Baptiste Akassou szeptember 25-ig nem léphet pályára, Supka Attila vezetőedzőt pedig egy mérkőzésre eltiltották.
 
Régi-új edzője lesz a Honvédnak 2010. december 3. 12:15 Január elsejétől ismét Supka Attila irányítja a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd szakmai munkáját.
 
Supkáról és a Hajdukról pletykálnak 2008. október 30. 14:27 A legutóbb a zalaegerszegi labdarúgócsapatot irányító Supka Attila jelenleg arra vár, hogy konkrétabb megkeresések is eljussanak hozzá, de tapogatózó megbeszélések már történtek az elmúlt hetekben. Sőt, horvát újságírók megkérdezték, vállalná-e a Hajduk Split irányítását, hiszen nem felejtették el, három évvel ezelőtt a Debrecent fényes kettős diadalra vezetette a Bajnokok Ligája-selejtezőjében a splitiek ellen.
 
ZTE: Supka Attilával a szakmai stáb több tagja is távozott 2008. október 10. 20:32 Először is ami az élre kívánkozik, a közös megegyezéssel menesztett Supka Attilával távozik a ZTE FC labdarúgócsapatának éléről az egerszegi illetőségű Kovács László pályaedző, valamint Ágoston Sándor erőnléti tréner.
 
Supka Attila távozik Zalaegerszegről 2008. október 9. 20:20 Közös megegyezéssel szerződést bontott egymással a Zalaegerszegi TE NB I-es labdarúgócsapata és Supka Attila vezetőedző. A kék-fehér együttes az elmúlt öt mérkőzésén mindössze egy pontot tudott begyűjteni és a Magyar Kupából is kiesett, a Veszprémtől kapott ki 2-1-re. Nagy Ferenc, a klub elnöke és többségi tulajdonosa reméli, hogy egy-két napon belül megszületik a döntés az utódlásról is. A zalaiak tíz fordulót követően, 11 ponttal a 13. helyen állnak a bajnokságban.
  
Szinte mindenki a fedélzeten a ZTE-nél 2008. szeptember 13. 12:20 A zalai megyeszékhely első osztályú labdarúgó együttese számára ismét egy olyan helyszín következik az NB I hetedik fordulójában, ahol a korábbi évek tapasztalata szerint mindig alaposan megszenvedett. A Dunát átlépve ezúttal a Diósgyőr vár a ZTE FC gárdájára.
 
Supka visszatér a Bozsik-stadionba 2008. augusztus 24. 15:35 A múlt heti Kaposvár elleni döntetlen után a Zalaegerszeg a Bozsik-stadionban próbál meg javítani a labdarúgó NB I-ben, a Honvéd vendégeként köszörülné ki a csorbát. Supka Attila vezetőedző ráadásul egykori sikerei helyszínére tér vissza, ám ezúttal már a Zalaegerszeg szakvezetői teendőit látja el.
 
A DVSC-re hangolt Supka Attila csapata 2008. július 19. 21:42 A felkészülés néhány hete alatt az ZTE FC élvonalbeli labdarúgó csapata gyakorlatilag letudott egy fél bajnoki idénynek is beillő barátságos mérkőzést, s ezt annak tudatában írjuk, hogy a szakvezetés külön kikötötte: minél erősebb ellenfelekkel játszhassanak Vlaszák Gézáék.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu