Hat meccs köpésért a honvédosnak

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 30. 18:05
Komoly büntetéseket kapott a Budapest Honvéd a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának ülésén: a hétvégén kiállított Jean-Baptiste Akassou szeptember 25-ig nem léphet pályára, Supka Attila vezetőedzőt pedig egy mérkőzésre eltiltották.


Szombaton, a Honvéd Videoton ellen 1-0-ra megnyert bajnoki meccsének végén elszabadultak az indulatok a pályán, Akassou leköpte egyik riválisát, ezért kapott piros lapot Kassai Viktor játékvezetőtől, aki Supkát is elküldte a kispadtól. Az elefántcsontparti hat meccsen nem léphet pályára (3 bajnoki, 2 Ligakupa-találkozó, 1 kupameccs).

A szintén kiállított Hector Sanchez Cabrera  (Videoton) egy meccsen nem léphet pályára, míg a Honvédnál a Supka segítőjeként dolgozó Lőrincz Emil szintén egy bajnokin nem ülhet le a kispadra.

A hétvégi, 7. fordulóban szintén piros lappal büntetett Balázs Zsolt (ZTE) egy bajnoki mérkőzést kénytelen kihagyni. A testület felmentette a DVSC-TEVA-t az ellene - a Videoton kezdeményezésére - indított, vendégszektori jegyárak értékesítésével kapcsolatos fegyelmi eljárásban, továbbá írásbeli figyelmeztetésben részesítette a Győrt a ZTE elleni mérkőzésen történt szurkolói rendzavarások miatt.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu