KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "HONVED"
A Honvéd is elbánt a Szegeddel 2013. november 30. 10:18 Újabb rangadót veszített el a Szeged a férfi vízilabda OB I-ben, miután egy góllal alulmaradt a Honvéd otthonában péntek este.
 
Torghelle volt a Honvéd megmentője! 2011. november 5. 17:21 A 93. percben egyenlített Torghelle Sándor a Bozsik Stadionban rendezett szombati bajnokin, a Pécs ellen. Először nyert idegenben a Diósgyőr, a Vasas kapusa, Lubos Ilizi 602 perc után kapott ismét gólt, rögtön hármat. A Diósgyőr a harmadik, a Honvéd a negyedik a táblázaton.
 
Torghelle-gól, újra dobogón a Honvéd 2011. október 21. 20:01 Hátrányból fordítva, 2500 néző előtt Torghelle Sándor és Dieng Cheikh Abass góljával 2-1-re győzött a Honvéd, ezzel megelőzve a Diósgyőrt újra dobogós a labdarúgó NB I 13. fordulójában. A miskolciak továbbra is nyeretlenek idegenben.
 
Hazatért Torghelle, a Honvédhoz! 2011. szeptember 30. 13:10 A magyar futball egyik legismertebb csatára, a 42-szeres válogatott Torghelle Sándor nyolc esztendő után visszatért Kispestre! "A védők rémálma, nyolcvanöt kiló izom érkezett a Budapest Honvédhoz!" - olvasható a klub hivatalos honlapján, nem sokkal 13 óra előtt kiadott közleményben.
 
Hat meccs köpésért a honvédosnak 2011. augusztus 30. 18:05 Komoly büntetéseket kapott a Budapest Honvéd a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának ülésén: a hétvégén kiállított Jean-Baptiste Akassou szeptember 25-ig nem léphet pályára, Supka Attila vezetőedzőt pedig egy mérkőzésre eltiltották.
 
Kikapott a bajnok a Bozsik Stadionban 2011. augusztus 27. 19:32 A címvédő Videoton minimális különbségű vereséget szenvedett a Budapest Honvéd otthonában, a labdarúgó NB I 7. fordulójának szombati játéknapján. A győztes gólt Danilo szerezte büntetőből, aki hatodik találatával a góllövőlista élére ugrott.
 
Hetedik győzelmére hajt a Győr és a Loki 2011. augusztus 25. 20:02 Hat forduló után két százszázalékos csapat vezeti a labdarúgó NB I-et, ha a tabellára nézünk, aligha törik meg a páros hibátlan szériája, hiszen a Győr a sereghajtó Zalaegerszeget, míg a Debrecen a 14. helyen tanyázó Újpestet fogadja. Ennek ellenére Csertői Aurél egy pillanatra sem bízza el magát, a Lokit pedig kevesen ismerik jobban, mint a lilák vezetőedzője, a korábbi debreceni segéd, Zoran Szpisljak. A Videoton a Honvéd otthonába látogat.
 
Hat év után Vasas-verés Kispesten 2011. július 30. 20:23 A Budapest Honvéd megszakította rossz hazai sorozatát a Vasas ellen azzal, hogy a magyar labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában sima 4-0-val küldte haza az angyalföldieket, akiknek így továbbra sincs pontjuk... A kispestiek ezt megelőzően utoljára 2005. május 4-én tudták legyőzni hazai környezetben a Vasas csapatát!
 
Megtört a Honvéd-átok, dráma Győrben 2011. április 9. 22:03 A Budapest Honvéd október óta először nyert, a Győr az utolsó percekben intézte el a Szolnokot, a Paks pedig nagy lehetőséget szalasztott el a labdarúgó NB I szombati játéknapján.
 
Meglepő Honvéd-siker a Magyar Kupában 2010. november 21. 18:18 Bizonyára kevesen számítottak a sorozat kezdetén a mostani végeredményre, de végül a Honvéd férfi pólócsapata teljesen megérdemelten nyerte a Magyar Kupát. Vad Lajos vezetőedző csapata ugyanis a nyolc között a tavalyi győztes és nem mellesleg bajnoki címvédő Vasast, az elődöntőben az alaposan megerősödött FTC-t, majd a vasárnapi fináléban a két olimpiai bajnokot is szerződtető Egert is felülmúlta.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu