Hazatért Torghelle, a Honvédhoz!

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 30. 13:10
A magyar futball egyik legismertebb csatára, a 42-szeres válogatott Torghelle Sándor nyolc esztendő után visszatért Kispestre! "A védők rémálma, nyolcvanöt kiló izom érkezett a Budapest Honvédhoz!" - olvasható a klub hivatalos honlapján, nem sokkal 13 óra előtt kiadott közleményben.


Torghelle Sándor 2012. június 30-ig szóló szerződést írt alá a klubbal, de ha a játékos az őszi szezon végén külföldre akar igazolni, akkor a Honvéd nem gördít akadályt a távozás elé.

"Torghelle a Honvédban kezdett futballozni, végig járta az utánpótlás válogatottakat, majd 2000-ben bemutatkozott az NB1-ben. A Honvédban bajnokikon eddig tizenöt gólt szerzett. A válogatottban az utóbbi tíz év legeredményesebb támadójának számít tizenegy rúgott góljával! Torghellét nem kell bemutatni a közvéleménynek, de aki nem tudná, a huszonkilenc éves támadó erőszakos játéka szinte már védjegy, fejjátéka nemzetközi szintű, és mindkét lábbal jól rúg. Reméljük, hogy a Honvédban megtalálja a számítását, és rövidesen gólokkal segíti csapatunkat egy jó bajnoki eredmény elérésében!" - áll a klub közleményében.

Torghelle az MTK-ból igazolt Angliába, a Crystal Palace-hoz 2004-ben, azóta megjárta Görögországot (Pana, PAOK) és Németországot (Jena, Augsburg, Düsseldorf) is. Talán az Augsburgnál váltotta be leginkább a hozzá fűzött reményeket, a bajor város csapatában 14 gólt szerzett.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu