Felbontották Supka szerződését

Szerző: MTILétrehozva: 2013. január 4. 18:12
Megszüntette Supka Attila vezetőedző szerződését az OTP Bank Ligában szereplő PMFC-Matias labdarúgócsapatának vezetősége.


Pénteki tájékoztatása szerint a pécsi klub a szerződéses kötelezettségei miatt a tréner jogviszonyának megszüntetésével kapcsolatban további részleteket nem kíván közölni.

A szakember utódját egyelőre nem jelölték ki, de amint az a közleményben olvasható, "a bajnoki felkészülés kezdetének közelségére tekintettel a PMFC a kialakult helyzetben arra törekszik, hogy az edzőkérdést minél hamarabb, lehetőleg a hétfői kezdésre rendezni tudja".

Supka nyáron vette át a Pécs irányítását, amely az őszi szezon 17 fordulója után 19 ponttal a bajnoki tabella 14. helyén áll. Ezt követően a pécsi klub december 4-én jelezte, hogy közös megegyezéssel felbontották az edző szerződését, három nappal később azonban kiderült, hogy Supka Attila és menedzsere nem fogadta el a klubnak a megbízási jogviszony felbontására tett ajánlatát. Így a vezetőedző 2015. június 30-ig szóló szerződése akkor érvényben maradt.

Címkék: Supka Attila
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu