KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SPANYOL_FERFI_VIZILABDA_VALOGATOTT"
Nyert és vb-csoportelső a pólóválogatott 2011. július 22. 12:07 A magyar férfi vízilabda-válogatott 12-11-re legyőzte Spanyolországot a sanghaji vizes vb-n, ezzel harmadik meccsét is megnyerte az A jelű négyesben. Ennek köszönhetően megszerezte a csoportelsőséget és a negyeddöntőbe jutott. Ott a Kanada-Egyesült Államok találkozó győztesével találkozik majd július 26-án. A hispánok elleni sikerből Hárai Balázs és Madaras Norbert 3-3, Biros Péter 2 találattal vette ki a részét.
 
A szerbek is bejutottak az elődöntőbe 2008. augusztus 20. 12:36 Négy góllal nyert Szerbia férfi vízilabda-válogatottja a pekingi ötkarikás játékokon a legjobb négy közé jutásért Spanyolország legjobbjai ellen. A 9-5-ös szerb siker egyben azt is jelenti, hogy Sapicsék az Egyesült Államok ellen játszanak az elődöntőben.
  
Kiváló védekezéssel vertük a spanyolokat 2008. augusztus 14. 07:15 A magyar férfi vízilabda-válogatott 8-5-re verte meg Spanyolország legjobbjait a pekingi olimpiai torna A csoportjában. Kemény Dénes együttese nem játszott ugyan kiválóan, de védekezésben remekelt, ezt jól mutatja az is, hogy a spanyol gárda az utolsó két negyedben egyszerűen képtelen volt bevenni Szécsi Zoltán hálóját. A magyar csapat élen áll a csoportjában.
 
Peking 2008, férfi vízilabda: szűk spanyol siker az auszik ellen 2008. augusztus 12. 06:06 A magyar válogatottal egy csoportban szereplő spanyol férfi vízilabda-csapat 9-8-as győzelmet aratott az ausztrálok ellen a pekingi olimpiai torna második fordulójában.
 
Peking 2008, férfi vízilabda: Ausztrália legyőzte a görögöket 2008. augusztus 10. 09:31 A spanyol férfi vízilabda-válogatott tíz góllal, 16-6-ra verte Kanadát, míg Ausztrália négy találattal (12-8) bizonyult jobbnak Görögország ellen a Pekingben zajló olimpia férfi vízilabda tornájában. A négy gárdával azonos csoportban szerepel az Eb-aranyérmes Montenegró elleni 10-10-es döntetlennel kezdő magyar válogatott.
 
Málaga 2008: a spanyol válogatott tíz góllal verte Macedóniát 2008. július 12. 12:38 A spanyol férfi vízilabda-válogatott szerezte meg a hetedik helyét a Málagában zajló Európa-bajnokságon, miután a helyosztón 15-5-re verte meg Macedónia nemzeti együttesét.
  
Kiss Gergely: Ez póló volt a javából 2008. július 8. 23:10 Végig nagyon akarta a győzelmet a magyar vízilabda-válogatott, állítja a csapat szövetségi kapitánya. Kemény Dénes örül annak, hogy játékosai így reagáltak a hétfői, Montenegró ellen elszenvedett vereségre. A két gólt szerző Kiss Gergely szerint mindkét együttes remekül játszott.
 
Ezúttal nyertek a hajrában a magyarok 2008. július 8. 22:07 Varga Dániel kitűnő játéka kétszer is átlendítette a holtponton a nemzeti csapatot, amely legyőzte a házigazda spanyolokat a Málagában zajló vízilabda Európa-bajnokságon. A Vasas klasszisa három gólt szerzett, a magyar csapat a második helyen végzett az A csoportban.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu