KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SCHMITT PÁL"
NOB-tag maradhat Schmitt Pál 2013. május 30. 18:55 Figyelmeztetésben részesítette plágiumügye miatt Schmitt Pált a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó bizottsága, a magyar sportdiplomata azonban a NOB tagja marad. A vb csütörtökön, Szentpéterváron meghozott döntésével a szervezet etikai bizottságának ajánlását követte.
 
Fazekas egy milligrammja, nincs Schmitt 2012. július 28. 11:15 JEGYZET. „Szurkoljunk a magyar küldöttség a nehézségek ellenére is minél sikeresebb szerepléséért!” – szólította fel honfitársait közleményében dr. Czeglédy Csaba ügyvéd. Az ügy komolyságára való tekintettel javaslom, hogy ne kössünk bele a nyelvtanilag több sebből is vérző mondatba, inkább vizsgáljuk meg, milyen nehézségekre utalt az ügyvéd úr.
 
NOB: napirenden a Schmitt-ügy 2012. május 21. 17:59 Schmitt Pál lemondott köztársasági elnök plágiumügye is a napirendi pontok között szerepel a Nemzetközi Olimpiai Bizottság e heti, québeci végrehajtó bizottsági ülésén, írja az AP amerikai hírügynökség.
 
Schmitt vezeti a NOB küldöttségét 2012. május 9. 18:50 Jacques Rogge-nak, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnökének a felkérésére Schmitt Pál vezeti a NOB küldöttségét az ENSZ Rio de Janeiróban rendezendő Környezetvédelmi Világkonferenciáján.
 
„Schmittnek a NOB-ból is mennie kell” 2012. április 6. 14:04 Ismét Schmitt Pál a Nemzetközi Olimpiai Bizottságból való eltávolítását sürgette csütörtökön a Chicago Tribune internetes kiadásában Philip Hersh.
 
Schmitt Pál ellenfélről és ellenségről 2011. december 17. 17:05 A vívás olyan sport, amely megtanít tisztelni az ellenfelet - mondta Schmitt Pál köztársasági elnök szombaton Debrecenben, a helyi DHSE-PMD sportegyesület új vívótermének avatásán.
 
Schmitt: Mérföldkő lehet a sporttörvény 2011. december 10. 14:37 Schmitt Pál szerint a 2011-es év mérföldkő a magyar sport történetében, hiszen olyan új sporttörvényt fogadott el az Országgyűlés, amely óriási lehetőséget és egyben óriási felelősséget ad a Magyar Olimpiai Bizottságnak – a köztársasági elnök ezt a MOB szombati közgyűlésén megtartott beszédében mondta el.
 
"Nagyhalakkal" tárgyalt Schmitt Pál 2011. szeptember 30. 14:29 A közvetítési jogok, a marketingügyek, a doppingügyekkel kapcsolatos jogi kérdések és a sportszerződések témája került szóba azon a pénteki találkozón, melyen Schmitt Pál köztársasági elnök, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) tagja nemzetközi és hazai sportvezetőkkel folytatott megbeszélést.
 
Tragédia: Schmitt részvétét fejezte ki 2011. szeptember 8. 14:26 Schmitt Pál köztársasági elnök csütörtökön táviratban fejezte ki részvétét Dmitrij Medvegyev orosz elnöknek és Alexander Zsukovnak, az Orosz Olimpiai Bizottság elnökének a Lokomotiv Jaroszlavl orosz jégkorongcsapatot szállító repülőgép katasztrófája miatt.
 
Schmitt Pál gratulált a szervezőknek 2011. augusztus 19. 14:44 Magas rangú vendég tette tiszteletét ma délután a MOL világbajnokságon. Dr. Schmitt Pál, a Magyar Köztársaság elnöke és egyben a verseny fővédnöke találkozott a magyar és a nemzetközi szövetség vezetőivel, valamint a magyar válogatott néhány tagjával és megtekintette a megújult létesítményeket a Maty-éri pályán.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu