"Nagyhalakkal" tárgyalt Schmitt Pál

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 30. 14:29
A közvetítési jogok, a marketingügyek, a doppingügyekkel kapcsolatos jogi kérdések és a sportszerződések témája került szóba azon a pénteki találkozón, melyen Schmitt Pál köztársasági elnök, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) tagja nemzetközi és hazai sportvezetőkkel folytatott megbeszélést.


A köztársasági elnöki hivatal közleménye szerint az államfő munkareggelin fogadta Richard Poundot, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagját és a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) elnökségi tagját, Howard Stuppot, a NOB jogi igazgatóját, valamint Matthieu Reebet, a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) főtitkárát. A megbeszélésen jelen volt Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke és Czene Attila, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkára is.

A három külföldi vendég is szerepel az előadók között a MOB és társszervezetei - a Magyar Sporttudományi Társaság, illetve a Magyar Tudományos Akadémia orvosi tudományok osztálya - közös rendezésében zajló kétnapos, csütörtök-pénteki, budapesti nemzetközi sportjogi konferencián, melynek fővédnöke Borkai Zsolt.

Címkék: Schmitt Pál
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu