KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SANTOS"
Neymar is kellett a Szuperkupa-sikerhez 2012. szeptember 27. 14:44 VIDEÓ! A brazil Santos nyerte meg a futball dél-amerikai Szuperkupát, mivel a gól nélküli első mérkőzés után a szerdai visszavágón 2-0-ra legyőzte a chilei Universidad de Chilét.
 
Kikaptak Neymarék 2012. február 16. 09:42 A 92. percben szenvedett 2-1-es vereséget a Santos a dél-amerikai Bajnokok Ligája, azaz a Libertadores-kupa csoportkörének első összecsapásán.
 
Biológiai útlevél Messinek, Neymarnak 2011. november 18. 11:28 Minden játékosnak, így többek között az FC Barcelonát erősítő argentin Lionel Messinek és a brazil Santos ifjú sztárjátékosának, Neymarnak is mintát kell majd adnia a labdarúgó klub-világbajnokságon, hogy elkészíthessék az úgynevezett biológiai útlevelüket.
 
Klubvébé: december 15-én játszik a Barca 2011. november 17. 17:53 Elkészült a december 8. és 18. között Japánban esedékes idei klubvilágbajnoki menetrend, amelyből kiderült, a Bajnokok Ligája-győztes Barcelona legfeljebb a döntőben találkozhat a Libertadores-kupa-első Santosszal.
 
Neymar hosszabbított a Santosszal! 2011. november 9. 18:37 Bréking, pár perce hozta az El Mundo Deportivo: Neymar hosszabbított a Santosszal! A 19 éves csillag 2014-ig újította meg szerződését, és a brazíliai világbajnokság végéig marad Santosnál. Luis Álvaro de Oliveira Ribeiro, a Santos elnöke sajtótájékoztatót hívott össze. Azóta a klub hivatalos honlapján is világgá kürtölték az információt.
 
Neymar négyet vágott a Santosban 2011. október 30. 10:44 VIDEÓVAL!!! Ismét bebizonyosodott: a Real Madrid és a Chelsea által csábított Neymar számít a brazil futball egyik legnagyobb klasszisának! A rendkívül fiatal csillag ugyanis az Atlético Paranaense ellen egyedül vezényelte a Santos gáláját, négy góllal járult hozzá a 4-1-es bajnoki győzelemnek. Neymar és társai így is csak a 8. helyen állnak, 32 találkozó után 12 pontos hátránnyal „üldözik” az éllovas Vasco da Gamát.
 
Neymar: taps, kiállítás, majd sírás 2011. október 14. 13:06 Általában egy-egy fantasztikus csele, illetve gólja miatt hallunk manapság Neymarról, ám csütörtökön kiállítása, illetve közjátéka miatt volt hangos tőle Brazília. A Santos kilenc emberrel kapott ki.
 
„Neymar egy csapathoz sem írt alá" 2011. szeptember 25. 10:53 A Santos elnöke biztosította a szurkolókat, hogy a klub legnagyobb értéke, Neymar egyetlen európai sztárcsapathoz sem írt alá, ugyanakkor elismerte, nehezen bírja tartani a lépést az érdeklődök által kínált feltételekkel.
 
Nesze neked, Barca, nesze neked, Real! 2011. szeptember 9. 10:45 Könnyen lehet, a Barcelona küldöttsége ezekben a pillanatokban még a levegőben van Santos felé, a brazil klub eközben bejelentette: szerződéshosszabbítást ajánl egyik csillagának, Neymarnak. Puff neki!
 
Santosba utazik a Barca küldöttsége... 2011. szeptember 8. 16:11 Semmit sem bíz a véletlenre a Barcelona, a BL-győztes megaklub küldöttséget szervez Santosba, hogy Neymar leigazolásának ügyében egyeztessen az ottani illetékesekkel.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu