Klubvébé: december 15-én játszik a Barca

Szerző: SHLétrehozva: 2011. november 17. 17:53
Elkészült a december 8. és 18. között Japánban esedékes idei klubvilágbajnoki menetrend, amelyből kiderült, a Bajnokok Ligája-győztes Barcelona legfeljebb a döntőben találkozhat a Libertadores-kupa-első Santosszal.


A tornán immáron harmadik alkalommal részt vevő katalánok a katari Al-Sadd, illetve a tunéziai Espérance Tunis, azaz az ázsiai és az afrikai BL-győztes összecsapásán diadalmaskodó alakulat ellen méretnek meg a viadal egyik elődöntőjében. Míg Jokohamában a Barca, addig Tojotában a Santos várja riválisát.

A torna rájátszással nyit, amelyen a szintén harmadjára jelen levő új-zélandi Auckland City, valamint a házigazda jogán a japán bajnok meccselhet - ez utóbbira legkésőbb a december 3-ig fény derül. Erre három fordulóval a zárás előtt még a Kasiva Rejszolnak (65 pont), a Gamba Oszakának (63), valamint a Nagoja Grampusznak (62) van meg az esélye.

A negyeddöntőben a mexikói Monterrey ennek a párharcnak a győztesét fogadja, aki nyer, az találkozik a Santosszal december 14-én. A Barcelona december 15-én mutatkozik be a tornán. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Az Internazionale lett a világbajnok!
VIDEÓK! Az elmúlt szezonban triplázó Internazionale nyerte meg a 7. labdarúgó klubvilágbajnokságot, miután a döntőben 3-0-ra legyőzte a kongói Mazembe együttesét. Az afrikaiak végig küzdötték a meccset, de nem sok esélyük volt...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu