Nesze neked, Barca, nesze neked, Real!

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 9. 10:45
Könnyen lehet, a Barcelona küldöttsége ezekben a pillanatokban még a levegőben van Santos felé, a brazil klub eközben bejelentette: szerződéshosszabbítást ajánl egyik csillagának, Neymarnak. Puff neki!


Lassan már semmi sem az, aminek látszik Neymar-ügyben. Egyfelől ugye állítólag a 19 éves zseni előszerződést kötött titokban a Real Madriddal, másfelől viszont a Barcelona a hétvége előtt véglegesítene egy 2013-tól érvényes kontraktust a válogatott csatárral.

A káosz kellős közepén a Santosnál bejelentették, meg akarják tartani a futballistát, ezt pedig szerződés-hosszabbítással szentesítenék. Ez egyértelműen a két spanyol óriás vesztét eredményezné.

Hogy ezt a 45 millió eurós kivásárlási ár feljebbsrófolása, netán igaz szándék vezérli, egyelőre nem tudni, mindenesetre Luiz Ribeiro elnök lépése nem tűnik túl sportszerűnek. A Libertadores Kupa címvédőjének vezetője mintha bolondnak nézné a kérőket - elvben a katalánokkal például péntekre van találkája...

"Azt akarjuk, hogy maradjon, de részleteket az új kontraktusról nem szeretnék elárulni nyilatkozta a klub első embere.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Santosba utazik a Barca küldöttsége...
Semmit sem bíz a véletlenre a Barcelona, a BL-győztes megaklub küldöttséget szervez Santosba, hogy Neymar leigazolásának ügyében egyeztessen az ottani illetékesekkel....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu