Santosba utazik a Barca küldöttsége...

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 8. 16:11
Semmit sem bíz a véletlenre a Barcelona, a BL-győztes megaklub küldöttséget szervez Santosba, hogy Neymar leigazolásának ügyében egyeztessen az ottani illetékesekkel.


Mihamarabb pontot akar tenni a Neymar-ügy végére a katalán egyesület, amely azt szeretné, hogy a Real Madrid által is kerülgetett válogatott támadó 2013-tól a Nou Campban rúgja a labdát.

Pénteken ennek hivatalosan is megadja a módját, az estadao.com szerint a Santos elnöke, Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro személyesen találkozik majd az érkező delegációval.

A Neymar-ügyet némiképp bonyolítja, hogy a 19 éves fiú állítólag már előszerződést kötött a Reallal, amelyet a brazil presidente fel is akar jelenteni, hiszen a klub engedélye nélkül született megállapodás - jóllehet, hivatalosan nem erősítették meg az összefonódást.

Hivatalosan tehát semmi sincs, Neymar azonban igyekezett leszögezni, nem kíván főszereplő lenni egy esetleges Barcelona-Real Madrid háborúban. A játékos szerződése 2015 augusztusáig él Santosban, de 45 millió euróért bárki elviheti. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Neymar: Ketten akarnak, a Barca s a Real
A brazil csodagyerek, Neymar a hétfői 1-0-ra megnyert válogatott mérkőzés után megerősítette, a két spanyol klubóriás, a Barcelona és a Real Madrid egyaránt a nyomában van, de még nem döntötte le, melyikhez csatlakozik. Édesapja...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Átigazolások a La Ligában - top20
A nyári átigazolási időszakra visszatekintő sorozatunkban utolsóként a La Ligát vettük célkeresztbe, toplistát állítottunk össze a spanyol élvonal klubjainak húsz legnagyobb fogásáról. A Barca és a Real idén is gondoskodott...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu