KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NEYMAR"
Neymar-ügy, avagy a jéghegy csúcsa 2015. február 13. 23:42 Világszerte egyre keményebben lépnek fel az adóelkerülést szolgáló nemzetközi cégstruktúrák ellen, ami nem csak a multinacionális vállalatokat, hanem hírességek, sportolók és klubok tevékenységét is érinti. Legutóbb a Barcelona elnökét, Josep Maria Bartomeut vádolták meg azzal, hogy Neymar leigazolásához kapcsolódóan 2,8 millió euró adót csalt el, de a korábbi elnök ellen is folyik még a vizsgálat. Mindeközben Leo Messire, Luiz Felipe Scolarira és Fabio Cannavaróra is rájár a rúd.
 
Neymar úgy gyártja a gólokat, mint Pelé 2014. november 12. 21:17 Neymar továbbra is hasonló ütemben termeli a gólokat, mint azt annak idején a brazil futballnagyság, Pelé tette. 22 évesen már 40 gólnál jár a brazil válogatottban a Barca zsenije. Ezúttal a törökök hálóját púpozta ki mindkét félidőben egyszer-egyszer Isztambulban, barátságos mérkőzésen szerda este. És még Williannek is kiosztott egy gólpasszt közben. A negyedik brazil találat egy török nevéhez fűződik: Semih Kaya nyolc napon belül már a második öngólját lőtte (a legutóbbi BL-fordulóban is rossz fát tett a tűzre).
 
Messi és Neymar: ez aztán a nyerő páros! 2014. szeptember 13. 18:32 Csak az utolsó félórára állt be, de így is eldöntött egy nagyon fontos erőpróbát a Barca javára Neymar a Bilbao elleni hazai bajnokin, a szombati játéknapon. Duplázott, mindkét alkalommal Leo Messi passzát váltotta gólra az új brazil csapatkapitány. A két szupersztár összjátékát látva optimistán várhatják a folytatást az új szezonban a Barca szurkolói. A kezdőként bevetett tehetség, Munir El Haddadi is veszélyesen játszott. Az eltiltott Luis Suárez a lelátóról figyelte a társakat.
 
Brazília: Neymar van, baj már nincs 2014. szeptember 6. 14:40 Neymar varázslatos szabadrúgásgóljának köszönhetően jól, azaz győzelemmel indult a második Dunga-éra a brazil labdarúgó-válogatottnál. A selecao 1-0-ra verte Kolumbiát magyar idő szerint szombaton hajnalban, 75 ezer néző előtt, a SunLife Stadionban, és reményt adott a szurkolóinak arra, hogy mihamarabb talpra tud állni a katasztrofálisan végződő vb-szereplés után.
 
Féltik Zúniga biztonságát 2014. július 8. 18:32 A kolumbiai kormány arra kéri az olasz hatóságokat, hogy garantálják Juan Zuniga és családja biztonságát. A dél-amerikai ország külügyminisztériuma a közösségi oldalakon terjengő fenyegetések miatt fordult az olaszokhoz. A Twitteren még az SSC Napoliban játszó védő lakcímét is nyilvánosságra hozták.
 
Brazília elődöntős, Brazília sír 2014. július 5. 12:18 A vb-negyeddöntős siker mámorában érte a sokkoló hír a brazil szurkolókat péntekről szombatra virradó éjszaka: Neymar csigolyatörést szenvedett, másfél hónapra lesérült. Thiago Silva sem játszhat a házigazda együttesben a németek ellen. Hogy lesz ebből hatodik vb-cím?
 
Neymart úgy várják, mint a Messiást 2014. május 15. 17:18 Neymar először edzett azóta, hogy lábfejsérülést szenvedett a szezon hajrájában, de egyelőre csak a társaktól külön tréningezett, erősen kérdéses, hogy pályára léphet-e a szombat kora esti, Atlético elleni spanyol "bajnoki döntőben", amelyet a Nou Campban rendeznek.
 
Nem csak a fociban klasszis Neymar! 2014. március 6. 19:58 Megindító jelenetekkel zárult a Dél-Afrika-Brazília (0-5) felkészülési meccs szerda este Johannesburgban. Egy dél-afrikai kissrác tört be a pályára, a biztonságiak rögtön levezették volna a pályáról, de a meccs hőse, a válogatottban második mesterhármasát jegyző Neymar kimentette a kezeik közül. Bemutatta a csapattársaknak, együtt fotózkodtak vele, majd úgy emelgették a magasba, mintha csak a vb-trófeával tennék. Nézd meg videón!
 
Neymar-igazolás: eljárás a Barca ellen! 2014. február 20. 16:58 A spanyol államügyészség csütörtökön bejelentette, hogy adócsalás vádjával eljárást indít az FC Barcelonával szemben brazil futballistája, Neymar nyári átigazolási ügye miatt.
 
Edzésbe állt Neymar 2014. január 31. 19:07 Két héttel bokasérülését követően megkezdte az edzéseket Neymar, az FC Barcelona brazil labdarúgója. 21 éves csatár január 16-án, a Getafe elleni Király Kupa-mérkőzésen szenvedett bokaszalag-húzódást, s a felépülése jól halad. A katalán klub pénteken jelezte, hogy a futballista egy-két hét múlva már mérkőzést is játszhat, így vélhetőleg számíthat rá az együttes a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A Barcelona az angol bajnokságban éllovas Manchester Cityvel csap össze a nyolc közé kerülésért, s az első találkozót február 18-án rendezik.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu