Neymart úgy várják, mint a Messiást

Szerző: SHLétrehozva: 2014. május 15. 17:18
Neymar először edzett azóta, hogy lábfejsérülést szenvedett a szezon hajrájában, de egyelőre csak a társaktól külön tréningezett, erősen kérdéses, hogy pályára léphet-e a szombat kora esti, Atlético elleni spanyol "bajnoki döntőben", amelyet a Nou Campban rendeznek.


A Barca öt meccsből egyet sem tudott megnyerni az Atléticóval szemben a szezon folyamán, pedig most csak a három ponttal katapultálhatna az élre, és érhetné el a hőn áhított címvédést. Neymar szereplése már csak azért is lehet kulcskérdés, mert a brazil cselgép az egyetlen Barca-játékos, aki be tudott találni a Matracosok kapujába a 2013-2014-es kiírásban (kétszer is).

A brazil szövetségi kapitány Luiz Felipe Scolari egyébként kategorikusan cáfolta, hogy azt kérte volna a Barcelonától, hogy pihentessék Neymart, és ne küldjék pályára a La Liga utolsó fordulójában.

“Nem csak, hogy azt szeretném, hogy játsszon, hanem azt is, hogy a Barca bajnok legyen. Ha így lesz, jobb hangulatban, magabiztosabban készülhet a vb-re, amivel az egész brazil együttes jól járhat, arról nem is beszélve, hogy az sem mindegy, milyen formában érkezik meg hozzánk."

Címkék: neymar
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu