Brazília: Neymar van, baj már nincs

Szerző: SHLétrehozva: 2014. szeptember 6. 14:40
Neymar varázslatos szabadrúgásgóljának köszönhetően jól, azaz győzelemmel indult a második Dunga-éra a brazil labdarúgó-válogatottnál. A selecao 1-0-ra verte Kolumbiát magyar idő szerint szombaton hajnalban, 75 ezer néző előtt, a SunLife Stadionban, és reményt adott a szurkolóinak arra, hogy mihamarabb talpra tud állni a katasztrofálisan végződő vb-szereplés után.


A Barca-sztár éppen az ellen a Kolumbia ellen döntött a hajrában Miamiban, amelynek játékosa, Camilo Zúniga a vesztét, vagyis súlyos sérülését okozta a vb-negyeddöntőben.

A góllal hálálta meg, hogy először viselhette a csapatkapitányi karszalagot (amelyet nem csak erre a meccsre kapott meg).

Radamel Falcaót amennyire lehet, kímélte, csak csereként vetette be Pekerman, az új MU-csatárnak ezúttal kevés idő jutott arra, hogy érvényesülni tudjon.

Az utóbbi egy évben csupán egyetlenegy válogatott összecsapásról nem távozott győztesen Neymar: a Mexikó elleni, júniusi vb-csoportmeccsről.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
BRAZÍLIA-KOLUMBIA 1-0 (0-0)
Miami, SunLife Stadium, vezette: Dave Gantar (kanadai).

BRAZÍLIA: Jefferson - Maicon, Miranda, David Luiz (Marquinhos, 80.), Filipe Luís - Luiz Gustavo (Elias, 46.), Ramires (Fernandinho, 46.) - Willian (Everton Ribeiro, 72.), Oscar (Coutinho, 72.), Neymar - Diego Tardelli (Robinho, 77.). Szövetségi kapitány: Dunga.

KOLUMBIA: Ospina - Zúniga (Mejía, 73.), Zapata, Valdés, Armero - Aldo Ramírez (Arias, 46.), C. Sánchez (A. Ramos, 85.) - Cuadrado, James Rodríguez (Falcao, 77.), Jackson Martínez (Guarín, 65.) - Teo Gutiérrez (Bacca, 64.). Szövetségi kapitány: José Pekerman.

G.: Neymar (83.)

Sárga lap: Ramires (29.), Luiz Gustavo (33.), ill. Cuadrado (12.), Zúniga (39.), Valdés (45.), Gutiérrez (56.)

Piros lap: Cuadrado (49.)

NEYMAR GÓLJA VIDEÓN:

Címkék: neymar
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu