Neymar: taps, kiállítás, majd sírás

Létrehozva: 2011. október 14. 13:06
Általában egy-egy fantasztikus csele, illetve gólja miatt hallunk manapság Neymarról, ám csütörtökön kiállítása, illetve közjátéka miatt volt hangos tőle Brazília. A Santos kilenc emberrel kapott ki.


Minden egy ártalmatlan sárga lapos szituációból indult, a 19 esztendős szupertehetség ugyanis megtapsolta a bírót, aki emiatt azonnal kiállította. Muricy Ramalho vezetőedző így reagált a történtekre:

„Nyugodtnak kell maradnia, még akkor is, ha a bírónak nincs igaza. Egy topjátékos, aki különlegesen jól cselez, így hozzá kell szoknia, hogy időnként felrúgják. A bírók néhány szabálytalanságot befújnak, de túl sokat nem fognak, ezt el kell fogadni."

A szakember hozzátette, a Real Madrid és Barcelona által figyelt támadó a piros lap után az öltözőben zokogott, alig 48 órával azután, hogy a brazilokkal Mexikóban szerepelt.

Libertadores-kupa győztes csapatának egyelőre nem megy valami fényesen, hiszen csak a 13. helyet foglalja el 38 ponttal, a csütörtöki 2-1-re elveszített mérkőzést pedig a csatár mellett Crystian kiállítása miatt kilenc emberrel fejezte be. A szintén válogatott Frednek ellenben nagyon ment, hiszen fantasztikus mesterhármasával szinte maga nyerte meg a Fluminiense Coritiba elleni találkozóját. A bajnokság élen a Corinthians áll.

Neymar kiállítása

Fred mesterhármasa

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu