„Neymar egy csapathoz sem írt alá"

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 25. 10:53
A Santos elnöke biztosította a szurkolókat, hogy a klub legnagyobb értéke, Neymar egyetlen európai sztárcsapathoz sem írt alá, ugyanakkor elismerte, nehezen bírja tartani a lépést az érdeklődök által kínált feltételekkel.


Luís Álvaro Ribeiro a brazil médiának beszélt a 19 éves tehetség helyzetéről, akiért a hírek szerint ádáz küzdelmet folytat a Real Madrid és a Barcelona.

„Egyetlen csapattal sem írt alá szerződést" – jelentette ki a klub első embere, hozzátéve, nem tud arról, hogy a királyiak biztosítást kötöttek volna a támadó sérülésének esetére.

„Fogalmam nincs, hogy ebben van-e igazság, de számomra nem igazán számít. Persze igaz, ha Brazílián kívül akar szerepelni, akkor szüksége van biztosításra."

Bár a határozottság nem hiányzott az elnökből, azt azért elismerte, egyre nehezebb dolga van a két spanyol sztárcsapat növekvő nyomása alatt.

„Olyan helyzetben vagyok, hogy nem versenyezhetek ezekkel a csapatokkal pénzügyileg. Lehetetlen. Nyilvánvaló, elértek valamit, de az állás 0-0, pontosabban csak nulla, mert Neymar még mindig a Santos futballistája" – tette hozzá Álvaro Ribéiro.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu