KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "RONNIE_O_SULLIVAN"
Visszatér a sznúkerkirály 2013. február 26. 14:19 Visszatér egyéves önkéntes száműzetéséből a sznúker négyszer is megkoronázott királya, Ronnie O'Sullivan, aki harcba száll a címvédésért az áprilisban kezdődő világbajnokságon - ezt maga jelentette be sajtótájékoztatón kedden. Szerdán adja le a nevezést, nem kell majd selejtezőt játszania.
 
Totális mélyrepülésben Ronnie O'Sullivan 2011. február 17. 00:10 A novemberi World Open döntője óta nem tudott mérkőzést nyerni a közönségkedvenc Ronnie O'Sullivan, aki szerdán a legjobb 32 között búcsúzott a sznúkerszezon hatodik pontszerző versenyétől, a Welsh Opentől Newportban. A mélyrepülés nem véletlen.
 
Ronnie O'Sullivant nem lehet megvenni 2010. november 27. 19:06 A sznúkerszezon jövő heti második legrangosabb pontszerző tornája, a UK Championship előtt egy héttel a közönségkedvenc Ronnie O'Sullivan fogalmazta meg véleményét a nemrég csalási botrányba keveredett John Higgins ügyével kapcsolatban. A skót 261 ezer fontot fogadott volna el azért, hogy néhány játékot szándékosan elveszítsen.
 
Drámai hajrá a „mesteri" sznúkerdöntőben 2010. január 18. 00:49 Videón a teljes utolsó frém! A sírból feltámadva, 9-6-os hátrányból felállva Mark Selby nyerte a legrangosabb meghívásos sznúkerversenyt, a Londonban rendezett, 486 ezer font összdíjazású Mesterek Tornáját (Masters). A legutóbbi három fináléban szereplő egykori világbajnoki döntős ezzel visszavágott a címvédő Ronnie O'Sullivannek az egy évvel ezelőtt elszenvedett 10-8-as vereségért.
 
Létrejött az álomba illő sznúkerdöntő 2010. január 17. 11:33 Videóval! Megismétlődik a 2009-es finálé a legrangosabb meghívásos sznúkerversenyen, a Mesterek Tornáján (Masters), ahol szombaton a világelső Ronnie O'Sullivan és a korábbi világbajnoki döntős Mark Selby csap össze a trófeáért.
 
Mumusa babrált ki Ronnie O'Sullivannel 2009. február 20. 06:45 Marco Fu jelentős hátrányból fordítva, sorozatban négy játékot nyerve hatalmas meglepetésre legyőzte a háromszoros világbajnok Ronnie O'Sullivant a sznúker Walesi Bajnokság csütörtöki nyolcaddöntőjében. Rangadót nyert Stephen Maguire a kínai Ting Dzsun-huj ellen, míg a torna eddigi legjobb mérkőzésén Neil Robertson 5-4-re győzte le a 2007-es világbajnok John Higgins-t.
 
Ronnie O'Sullivan kigolyózta a legendát 2009. február 19. 07:18 Négy játékig bírta a veterán Steve Davis a jelen sztárja, Ronnie O'Sullivan tempóját Newportban a sznúker Walesi Bajnokság 1. fordulójában szerdán, hiszen 2-2 után a világbajnoki címvédő sima 5-2-es győzelmet aratott. Már a legjobb nyolc közé lépett a kitűnő formában szereplő Mark Selby és Joe Swail, ugyanakkor nagy meglepetésre korán búcsúzott a korábbi hétszeres illetve kétszeres világbajnok Stephen Hendry és Mark Williams.
 
Kettőbe törte dákóját Ronnie O'Sullivan 2009. január 19. 15:37 Egy héttel ezelőtt még a poénból dákóját kettőbe törő háromszoros világbajnok, Ronnie O’Sullivan vasárnap már negyedszer hódította a sznúker legjelentősebb meghívásos versenyét, a Mesterek Tornáját (Masters). A angol sztár sokak szerint minden idők egyik legjobb londoni fináléjában múlta felül a címvédő Marky Selbyt 10-8-ra, úgy hogy a találkozó második felében jelentős hátrányból kapaszkodott fel. A Rocket ezzel 150 ezer fonttal gazdagodott, ám ellenfele is 75 ezer fonttal távozhatott.
 
Ronnie O'Sullivan lesz*rozta a sznúkert 2009. január 13. 20:48 Csúnyán kifakadt sportágára Ronnie O'Sullivan, aki egyszerűen lesz*rozta a sznúkert. A háromszoros világbajnok szerint unalmas versenyek zajlanak, semmi nem történik és a helyzet egyre csak romlik. Az angol sztár hozzátette, nem hajlandó 30 ezer fontokért tornákra járni és amennyiben nem veszi kezébe az irányítást egy igazi vezető, a tradicionális sport egyszerűen tönkremegy.
 
Higgins nyerte a legendás skót rangadót 2008. október 16. 11:21 John Higgins magabiztosan verte a hétszeres világbajnok Stephen Hendry-t a Glasgow-ban zajló sznúker Grand Prix-n ezzel bejutott a legjobb nyolc közé. A veterán Steve Davis hatalmas csatában lépett tovább Adrian Gunnell ellen, üde színfoltot jelent az 19 esztendős Judd Trump szereplése, aki győzött és először szerepel a negyeddöntőben egy ranglistaversenyen.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu