Ronnie O'Sullivan lesz*rozta a sznúkert

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 13. 20:48
Csúnyán kifakadt sportágára Ronnie O'Sullivan, aki egyszerűen lesz*rozta a sznúkert. A háromszoros világbajnok szerint unalmas versenyek zajlanak, semmi nem történik és a helyzet egyre csak romlik. Az angol sztár hozzátette, nem hajlandó 30 ezer fontokért tornákra járni és amennyiben nem veszi kezébe az irányítást egy igazi vezető, a tradicionális sport egyszerűen tönkremegy.


Ronnie O'Sullivan az utóbbi évtizedben a sznúker legellentmondásosabb, egyben messze a legnépszerűbb alakja. Sokak szerint a kivételes tehetséggel megáldott klasszis a legjobb játékos, akit a sportág valaha látott, ezzel együtt viszont a Rocket formáját aktuális kedve, hangulata is befolyásolta.

 

Tekintse meg a Rocket minden idők leggyorsabb 147-es brékjét 1997-ből

 

Volt, hogy mindenkit meglepve dűhösen viharzott ki az arénából, máskor pedig tönkreverte a mezőnyt. Kedden azonban finoman szólva is kifakadt az angol, aki egyszerűen lesz*rozta a sznúkert.

 

„Úgy érzem csak egy korábban szebb napokat látott sportágban szerepelek. Ami jelenleg folyik, az sz*rt se ér, a népszerűségünk rohamosan csökken, úgy telnek el évek, hogy közben semmi sem történik” – jellemezte a sznúker állapotát a közönségkedvenc.

 

 

SH Archív

 

 

„Egyszerűen unalmas tornákra járni, mi több, én nem vagyok hajlandó 30 ezer fontokért utazgatni. A jelenlegi vezetés nem követi a modern világ eseményeit és képtelen végrehajtani azt, amire szüksége lenne a sportnak” – folytatta O'Sullivan, aki ezzel az elpártoló szponzorokra célzott.

 

Tekintse meg Ronnie O'Sullivan botrányát, amikor mindenkit faképnél hagyott

 

„Ha így haladunk tovább, a profi sznúker egyszerűen eltűnik a Föld színéről. Én nagyon szeretek játszani, mind fizikálisan, mind mentálisan remekül érzem magam, de ha nincs motivációm, akkor nem tudok önmagam lenni” – zárta a háromszoros világbajnok.

 

O'Sullivan korábban többször felvetette, felhagy a játékkal, de eddig kitartott szeretett sportja mellett, ahol szinte kizárólagos népszerűséggel bír, a világ minden pontján megtölti az arénákat. 

 

A kritikák ellenére a Rocket Londonban a legfontosabb meghívásos viadalon, a Mesterek Tornáján szerepel, ahol már a második fordulóba jutott, miután visszavágott Joe Perrynek az Egyesült Királyság Bajnokságán elszenvedett vereségért.

 

SZNÚKER, MESTEREK TORNÁJA:
1. FORDULÓ:
Ronnie O'Sullivan (angol) – Joe Perry (angol) 6-5
Stephen Maguire (skót) – Greame Dott (skót) 6-5
Mark Selby (angol) – Ricky Walden (angol) 6-5
Ting Dzsun-huj (kínai) – Shaun Murphy (angol) 6-4
John Higgins (skót) – Marco Fu (hongkongi) 6-4
SELEJTEZŐ:
Ricky Walden (angol) – Mark King (angol) 6-2
Mark Allen (északír) – Judd Trump (angol) 6-4  
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu