KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZNUKER"
Bundabotrány a sznúkerben 2013. szeptember 17. 15:40 Örökre eltilthatják a sznúker egyik kiválóságát, az angol Stephen Lee-t, aki a világszövetség most lezárult vizsgálata szerint több meccs eredményét - köztük világbajnoki találkozóét is - manipulálta az elmúlt években.
 
Totális mélyrepülésben Ronnie O'Sullivan 2011. február 17. 00:10 A novemberi World Open döntője óta nem tudott mérkőzést nyerni a közönségkedvenc Ronnie O'Sullivan, aki szerdán a legjobb 32 között búcsúzott a sznúkerszezon hatodik pontszerző versenyétől, a Welsh Opentől Newportban. A mélyrepülés nem véletlen.
 
Sznúker: példátlan feltámadás a döntőben 2010. december 13. 09:24 Hihetetlen izgalmak után, drámai csatában a háromszoros világbajnok John Higgins nyerte a sznúkerezők Egyesült Királyság Bajnokságát. A győztes emberfeletti hajrájának köszönhette sikerét.
 
Sznúker: a sírból a döntőbe jutott 2010. december 11. 23:44 Amikor már minden veszni látszott, feltámadt és megnyerte az elődöntőt Mark Williams a brit sznúkerbajnokságban.
 
Megizzadt a bundagyanús sznúkerbajnok 2010. december 8. 13:14 Óriási csatában, a mindent eldöntő 17. játékban biztosította helyét a legjobb nyolc között a sznúkeridény második legfontosabb ranglistaversenyén John Higgins, aki a nyáron bundagyanúba keveredett.
 
Ronnie O'Sullivant nem lehet megvenni 2010. november 27. 19:06 A sznúkerszezon jövő heti második legrangosabb pontszerző tornája, a UK Championship előtt egy héttel a közönségkedvenc Ronnie O'Sullivan fogalmazta meg véleményét a nemrég csalási botrányba keveredett John Higgins ügyével kapcsolatban. A skót 261 ezer fontot fogadott volna el azért, hogy néhány játékot szándékosan elveszítsen.
 
Eladta a meccseit, de megúszta 2010. szeptember 9. 14:25 John Higgins sznúkervilágelső mindössze hat hónapos eltiltást kapott annak ellenére, hogy videófelvétel tanúsítja, jó pénzért több korábbi találkozóját is eladta.
 
Legendáját gyászolja a sznúkervilág 2010. július 25. 10:06 Szombaton elhunyt Alex Higgins, korábbi világbajnok, legendás sznúkerjátékos. A sportág népszerűségének növekedésében a 70-es években kulcsszerepet vállaló klasszis 61 esztendős korában hosszan tartó betegség után gégerákban vesztette életét. Az északír zseni nem tagadta meg az alkoholt és gyakran cigarettázott a mérkőzések közben.
 
Bundázott, de tagad a világbajnok; videó 2010. május 3. 11:39 John Higgins próbálja menteni a menthetőt, és a videófelvételek ellenére kitart ártatlansága mellett. A bundázó sznúkervilágbajnokot élete végéig eltilthatják a profi játéktól.
 
Bundázhatott a sznúkervilágbajnok 2010. május 2. 12:47 Sokkoló hírrel állt elő a News of the World, amely biztos forrásokra hivatkozva azt írja, bundázott a sznúkersport emblematikus figurája, a háromszoros világbajnok John Higgins.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu