Ronnie O'Sullivant nem lehet megvenni

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 27. 19:06
A sznúkerszezon jövő heti második legrangosabb pontszerző tornája, a UK Championship előtt egy héttel a közönségkedvenc Ronnie O'Sullivan fogalmazta meg véleményét a nemrég csalási botrányba keveredett John Higgins ügyével kapcsolatban. A skót 261 ezer fontot fogadott volna el azért, hogy néhány játékot szándékosan elveszítsen.


„Nekem még nem ajánlottak fel pénzt, de egy állandó jelenségről van szó, nem csak a sznúkerben, a mindennapi életben" – kezdte a The Mirrornak adott nyilatkozatát a háromszoros világbajnok.

„Képtelen lennék csalni. Egyszerűen túl veszélyes és eleve távol áll tőlem, mert túlságosan szeretem ezt a játékot" – folytatta a Rocket becenévre hallgató angol sztár, aki megvédte riválisát a bundaügy után.

„Johnt gyerekkora óta ismerem, mindig a győzelemre hajt. Mindenki elkövet hibákat: szívét-lelkét adja a sznúkerért, eszébe sem jutna még egyszer ehhez hasonlót tenni" – mondta a 35 éves skótról O'Sullivan, akit 75 ezer fontra és féléves eltiltásra büntettek (amely két hete járt le). 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu