KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JOHN_HIGGINS"
Megizzadt a bundagyanús sznúkerbajnok 2010. december 8. 13:14 Óriási csatában, a mindent eldöntő 17. játékban biztosította helyét a legjobb nyolc között a sznúkeridény második legfontosabb ranglistaversenyén John Higgins, aki a nyáron bundagyanúba keveredett.
 
Ronnie O'Sullivant nem lehet megvenni 2010. november 27. 19:06 A sznúkerszezon jövő heti második legrangosabb pontszerző tornája, a UK Championship előtt egy héttel a közönségkedvenc Ronnie O'Sullivan fogalmazta meg véleményét a nemrég csalási botrányba keveredett John Higgins ügyével kapcsolatban. A skót 261 ezer fontot fogadott volna el azért, hogy néhány játékot szándékosan elveszítsen.
 
Eladta a meccseit, de megúszta 2010. szeptember 9. 14:25 John Higgins sznúkervilágelső mindössze hat hónapos eltiltást kapott annak ellenére, hogy videófelvétel tanúsítja, jó pénzért több korábbi találkozóját is eladta.
 
Bundázott, de tagad a világbajnok; videó 2010. május 3. 11:39 John Higgins próbálja menteni a menthetőt, és a videófelvételek ellenére kitart ártatlansága mellett. A bundázó sznúkervilágbajnokot élete végéig eltilthatják a profi játéktól.
 
Bundázhatott a sznúkervilágbajnok 2010. május 2. 12:47 Sokkoló hírrel állt elő a News of the World, amely biztos forrásokra hivatkozva azt írja, bundázott a sznúkersport emblematikus figurája, a háromszoros világbajnok John Higgins.
 
Mumusa babrált ki Ronnie O'Sullivannel 2009. február 20. 06:45 Marco Fu jelentős hátrányból fordítva, sorozatban négy játékot nyerve hatalmas meglepetésre legyőzte a háromszoros világbajnok Ronnie O'Sullivant a sznúker Walesi Bajnokság csütörtöki nyolcaddöntőjében. Rangadót nyert Stephen Maguire a kínai Ting Dzsun-huj ellen, míg a torna eddigi legjobb mérkőzésén Neil Robertson 5-4-re győzte le a 2007-es világbajnok John Higgins-t.
 
Ronnie O'Sullivan kigolyózta a legendát 2009. február 19. 07:18 Négy játékig bírta a veterán Steve Davis a jelen sztárja, Ronnie O'Sullivan tempóját Newportban a sznúker Walesi Bajnokság 1. fordulójában szerdán, hiszen 2-2 után a világbajnoki címvédő sima 5-2-es győzelmet aratott. Már a legjobb nyolc közé lépett a kitűnő formában szereplő Mark Selby és Joe Swail, ugyanakkor nagy meglepetésre korán búcsúzott a korábbi hétszeres illetve kétszeres világbajnok Stephen Hendry és Mark Williams.
 
John Higgins győzött, későn ébredt Day 2008. október 20. 15:31 A kétszeres világbajnok John Higgins sikerével zárult a sznúkerszezon egyik legjelentősebb tornája, a Grand Prix. Az őrjöngő közönség legnagyobb örömére a Glasgow-ban a skót kitartott a jól hajrázó Ryan Day ellen és 9-7-s sikerével első győzelmét aratta a 2007 májusi világbajnoki diadala óta. Ezzel karrierje 19., egyben negyedik Grand Prix-sikerét aratta, 75 ezer fonttal gazdagodott.
 
Higgins nyerte a legendás skót rangadót 2008. október 16. 11:21 John Higgins magabiztosan verte a hétszeres világbajnok Stephen Hendry-t a Glasgow-ban zajló sznúker Grand Prix-n ezzel bejutott a legjobb nyolc közé. A veterán Steve Davis hatalmas csatában lépett tovább Adrian Gunnell ellen, üde színfoltot jelent az 19 esztendős Judd Trump szereplése, aki győzött és először szerepel a negyeddöntőben egy ranglistaversenyen.
 
O'Sullivan túljárt Ali Carter eszén is 2008. augusztus 31. 00:50 Ronnie O'Sullivan harmadik mérkőzését nyerte hátrányból fordítva, a mindent eldöntő frémben Belfastban az Északír Kupán, ezúttal az elődöntőben Ali Carter ellen diadalmaskodott. A májusi világbajnokság döntőjének visszavágója sziporkázó játékot és hatalmas izgalmakat hozott, amelyből végül a 32 éves játékos került ki győztesen. O'Sullivan a döntőben a meglepetésember, Dave Harold ellen lép asztalhoz.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu