KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ROMA_2009"
Gratulálunk győztes vízi harcosainknak! 2009. augusztus 4. 17:43 Véget ért a római vizes világbajnoksággal kapcsolatos képgyűjtő játékunk, amelyben ismét több ezren játszottak velünk. Olvasóinknak ezúttal a háromszoros olimpiai bajnok férfi vízilabda-válogatott tagjainak és Kemény Dénes szövetségi kapitány képeit kellett összegyűjteniük. Azok között a játékosaink között sorsoltunk ki SportHirado ajándékcsomagot, akik mind a tizennégy fotót összeszedték.
 
Úszóink már az első nap után kikészültek 2009. július 26. 22:43 Ha a délelőtti előfutamokra, selejtezőkre azt írtuk, remekül kezdtek úszóink, akkor a délután esetében sem fukarkodhatunk a jelzőkkel. A magyar - és az egyéb nemzetekből érkező - versenyzők is kitettek magukért. Kis Gergő egy meglepetés hatodik hellyel ajándékozott meg minket, Hosszú Katinka és Verrasztó Evelyn kiharcolta a döntős szereplést, míg 4x100-as gyorsváltónk a nyolcadik lett a fináléjában. És Cseh Lacit is megpillanthattuk a lelátón.
 
„Tudom, milyen borzasztó érzés lehet" 2009. július 24. 08:55 Szurkol társainak, mégis saját feladatára koncentrál Szécsi Zoltán, a magyar férfi vízilabda-válogatott világbajnoki keretéből kimaradt világklasszis kapus. A háromszoros olimpiai bajnok játékos a SportHirado.hu-nak elmondta, szerinte igenis van első számú kapusa Kemény Dénes csapatának. A térdműtétje után lábadozó egri portás hozzátette, nagyon nehéz dolga lesz a srácoknak a negyeddöntőben. Együttesünk pénteken 13:30 perckor játssza utolsó csoportmérkőzését Dél-Afrika ellen - a végeredménytől függetlenül, nagy valószínűséggel csoportelsőként végzünk.
 
Égés: leesett a trambulinról a műugró 2009. július 23. 16:35 Óriási blama! A német Pavlo Rozenberg esélyesként indult a férfi műugrók háromméteres számában a római világbajnokságon, ám amikor sor került volna rá, elvesztette az egyensúlyát és a vízbe esett. Ezzel viszont ugrása érvényes lett. A komikus jelenetre ráadásul a 26. születésnapján került sor.
 
Nemcsak randinál érdemes várni a nőkre! 2009. július 21. 22:19 Bár tíz percet várni kellett a főszereplőkre, utólag megállapíthatjuk, érdemes volt! A magyar női vízilabda-válogatott 8-5-re megverte a házigazda olaszokat egy fantasztikus összecsapáson a római világbajnokságon. Petrovics Mátyás tanítványai így már biztosan a legjobb nyolcba jutottak - mégpedig csoportelsőként.
 
Apa, kezdődik! - Hajrá Magyarország! 2009. július 18. 14:45 Szombat este 21 órakor a megnyitóünnepséggel hivatalosan is megkezdődik a XIII. úszó- és vízilabda világbajnokság Rómában. Habár a műugrók már pénteken vízbe csobbantak, most kezdődik csak igazán a vetélkedés. Az első magyar érdekeltségű esemény vasárnap délelőtt a magyar női vízilabda-válogatott Kína elleni összecsapása lesz. A férfiak hétfőn szállnak medencébe, míg az úszóink július 26-tól mutathatják meg a világnak, hogy ők a legjobbak.
 
Úszó- és vízilabda-vb: közvetítés percről percre! 2009. július 13. 10:59 Elkezdődött Rómában az úszók és a vízilabdázók újabb nagy megmérettetése, amely július 17. és augusztus 2. között ismét emberek ezreit vonzzák majd az olasz fővárosba. Cseh Laciék és női illetve férfi vízilabdázóink az Örök Város sportkomplexumában, a Foro Italicóban rendezett világbajnokságon mutathatják meg klasszisukat. Összesen 16 úszónk és 13-13 pólósunk kezdi majd meg reményteljes szereplését a hétvégén. Kövesse végig az eseményeket a SportHirado.hu-val élőben!
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu