KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PRÁGA"
Prágai bizonyítvány: 15 jeles, 3 kitűnő 2008. július 24. 18:30 A magyar válogatott játékosai minden várakozást felülmúltak a csehországi U19-es labdarúgó Európa-bajnokságon, kiváló produkciójukkal pedig két legyet ütöttek egy csapásra. Bronzéremmel és kairói repülőjeggyel térhettek haza Prágából, hiszen biztosították részvételüket a jövő évi U20-as egyiptomi világbajnokságon. Sisa Tibor szövetségi edző a csapatszellemet, a határtalan lelkesedést, az alázatot és az akaraterőt emelte ki, egyénileg nem értékelte tanítványait. A SportHirado.hu ezt megtette a tréner helyett a három csoportmérkőzést és az elődöntőt alapul véve, tízes skálán osztályozva. Gulácsi Péter kilencest, Gosztonyi András és Koman Vladimir nyolcast kapott, ezen kívül kilenc hetes és hat darab hatos minősítést adtunk. A prágai mérleg tehát tizenöt jeles és három kitűnő bizonyítvány.
 
Koman: Kezdhetnek pakolni az olaszok! 2008. július 23. 09:30 Koman Vladimir dicséri sampdoriás csapattársait, Vincenzo Fiorillót remek kapusnak, Andrea Polit pedig kiváló középpályásnak tartja, mégis azt üzeni nekik és a többi olasznak, hogy kezdhetnek csomagolni, a szerda esti plzeni mérkőzés után úgy is utazhatnak haza. Azaz a magyar csapatkapitány szerint kétség sem férhet a mieink győzelméhez és továbbjutásához az U19-es labdarúgó Európa-bajnokság elődöntőjében.
 
Présinger Ádám: Jöjjenek az olaszok! 2008. július 20. 07:00 A csehországi U19-es labdarúgó Európa-bajnokságon szereplő, immáron elődöntős és világbajnoki résztvevő magyar válogatott balhátvédje, Présinger Ádám kifejezetten örülne annak, ha a jövő szerdai elődöntőben Olaszország lenne az ellenfél. Szabó László szerint a csapat nem eshet ki a ritmusból, a németeket is le kell gyűrnie vasárnap, Németh Krisztián pedig úgy véli, itt az idő, hogy azok is szóhoz jussanak, akik becsülettel végigdolgozták a felkészülést, de eddig még nem bizonyíthattak az Eb-n. Korcsmár Zsolt ezúttal nem játszik, hanem szurkol és eltiltását tölti le.
 
Edzés a szivárvány alatt, német módra 2008. július 19. 22:30 A kései kezdésre való tekintettel Sisa Tibor szövetségi edző szakított a hagyományokkal, a németek elleni csoportelsőségért vívott pribrami találkozó előestéjén nem a mérkőzés időpontjában, nyolckor, hanem fél hétkor vezényelt edzést tanítványainak Prágában. A csehországi U19-es labdarúgó Európa-bajnokságon szereplő, immáron elődöntős és világbajnoki résztvevő magyar válogatott remek hangulatban, jókedvűen gyakorolt a Slavia Praha egykori, strahovi stadionjában.
 
Jobbhátvédként aligha leszek gólkirály! 2008. július 19. 10:40 Jobbhátvéd létére egy befejező csatár erényeit csillantotta meg a spanyolok ellen Pribramban, a címvédő sorsát megpecsételő Nagy Olivér azonban nem éri be ennyivel, a németek ellen is betalálna. A pécsi védő úgy érzi, könnyelműen mondtak le róla az újpestiek, a csehországi U19-es Eb jabloneci fináléjában pedig szívesen összecsapna a házigazdával. Mégis arra számít, hogy az ütközetre már az elődöntőben sor kerül.
 
Kikapcsolódás a rusztikus óvárosban 2008. július 18. 22:30 Kell egy kis kikapcsolódás, nem árt megtörni olykor-olykor a sorozatterhelésből adódó egyhangúságot. Ennek fényében a csehországi labdarúgó Európa-bajnokságon két csoportmérkőzés után már biztosan elődöntős és világbajnoki résztvevő magyar válogatott a keddi kiruccanást követően pénteken is városnézéssel ütötte el a koraesti órákat, a várnegyed után ezúttal az óvárost barangolta be.
 
Gulácsi: Van önbizalmunk a bravúrhoz! 2008. július 17. 10:20 A bolgárok elleni sikeres nyitány (1-0) után a címvédő spanyolok ellen folytatja szereplését a csehországi U19-es labdarúgó Európa-bajnokságon a magyar válogatott. A hétfő este bravúrok sorozatát bemutató Gulácsi Péternek várhatóan csütörtök este is lesz dolga bőven Pribramban. A tehetséges liverpooli hálóőr azonban úgy véli: meglepetést okozhatnak a mieink, van elég önbizalmuk a bravúrhoz.
 
Nem szoríthat a spanyolcsizma! 2008. július 16. 23:00 Sisa Tibor szerda este a spanyolok elleni, csütörtöki csoporttalálkozó időpontjában, hat órakor tartott edzést tanítványainak a Slavia Praha egykori, strahovi stadionjában. A csehországi U19-es Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott szövetségi edzője a mintegy ötvenöt-hatvan perces intenzív tréningen főként a rögzített szituációkat, a szögleteket és a szabadrúgásokat gyakoroltatta játékosaival. Amennyiben a címvédő ibériaiakkal megvívott csata után is veretlenek maradnak a mieink, úgy reális eséllyel pályáznak a kvartett továbbjutást érő első két helyének valamelyikére.
 
Csehország után irány Dél-Európa? 2008. július 16. 14:11 Egy korosztályos világverseny nem csupán az ifjú titánok értékmérő seregszemléje, hanem az európai sztárklubok éléskamrája is egyben. Ezt a feltevést a csehországi U19-es labdarúgó Eb is alátámasztja, ahol a pályák körül állandóan sürögnek-forognak a játékosmegyfigyelők. Jelenlétükkel természetesen a magyar fiatalok is tisztában vannak, többségük legszívesebben Dél-Európa felé venné az irányt. Présinger Ádámnál és Nikházi Márknál egyértelműen Olaszország a favorit.
 
Alakul a Koman-Sevcsenko tengely 2008. július 16. 11:12 Koman Vladimir szerint Andrij Sevcsenko csupán egy karnyújtásnyira van a Sampdoriától. Amennyiben Sevát Londonból Genovába tudná csábítani a patinás olasz egyesület, a csehországi U19-es labdarúgó Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott csapatkapitánya és a Chelsea ukrán világsztárja a klubfutballban ősztől közös célokért küzdhetne.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu