KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PETROVICS MÁTYÁS"
Folytassa, női vízilabda-válogatott! 2009. július 23. 18:15 Tét nélküli mérkőzésen, gálázva fejezte be a csoportszakaszt a magyar női vízilabda-válogatott a római világbajnokságon. Petrovics Mátyás együttese 18-5-re püfölte el Üzbegisztánt és ezzel csoportja első helyén végzett. Az már korábban eldőlt, hogy nemzeti csapatunk bejutott a következő fordulóba.
 
Nemcsak randinál érdemes várni a nőkre! 2009. július 21. 22:19 Bár tíz percet várni kellett a főszereplőkre, utólag megállapíthatjuk, érdemes volt! A magyar női vízilabda-válogatott 8-5-re megverte a házigazda olaszokat egy fantasztikus összecsapáson a római világbajnokságon. Petrovics Mátyás tanítványai így már biztosan a legjobb nyolcba jutottak - mégpedig csoportelsőként.
 
Amikor a nők mutatnak példát... 2009. július 19. 10:24 Győzelemmel kezdte meg szereplését a római úszó- és vízilabda világbajnokságon a magyar női vízilabda-válogatott. Petrovics Mátyás csapata 10-7-re verte Kínát, így remek példával állt elő a férfiak számára, akik hétfőn délelőtt találkoznak Kanada legjobbjaival. Pelle Anikóék gyatra kezdés után már öt góllal is vezettek a távol-keletiek ellen. A következő feladat a házigazda olaszok legyőzése lesz.
 
Megvan a női pólósok utazó kerete 2009. július 15. 09:04
 
Agyonütöttük a gyengécske németeket 2009. június 10. 20:54 Önbizalomnövelő sikerrel kezdte felkészülését a júliusi, római világbajnokságra a magyar női vízilabda-válogatott. Petrovics Mátyás tanítványai 18-5-re verték Németország legjobbjait Dunaújvárosban. A Kisteleki Dóra és Drávucz Rita vezette mieink már az első félidőben 9-2-re vezettek, és a második játékrészben sem adták alább kilenc találatnál. A Honvéd és a Fiorentina klasszisa négy, illetve három dobott góllal fejezték be a meccset.
 
Godova kiesett, Petrovics volt a favorit 2009. január 24. 14:01 Nem Godova Gábor, hanem Petrovics Mátyás lett a női válogatott szövetségi kapitánya. Egy győzelem, két döntetlen és egy elmaradt találkozó a nemzetközi kupákban az elmúlt hétvége magyar mérlege. A szövetség főtámogatót, a bajnokság névadó szponzort kapott. Többek között erről formált véleményt a SportHíradó.hu sportági szakértője, Vincze Balázs.
 
Petrovics Mátyás az új női pólókapitány 2009. január 22. 17:46 A Magyar Vizilabda Szövetség Petrovics Mátyást nevezte ki a női válogatott élére. A posztot 2008. december 31-ig Godova Gábor töltötte be. Az új kiírásra négyen adták be pályázatukat, köztük a pekingi olimpián a csapatot elődöntőig vezető Godova is.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu