Folytassa, női vízilabda-válogatott!

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 23. 18:15
Tét nélküli mérkőzésen, gálázva fejezte be a csoportszakaszt a magyar női vízilabda-válogatott a római világbajnokságon. Petrovics Mátyás együttese 18-5-re püfölte el Üzbegisztánt és ezzel csoportja első helyén végzett. Az már korábban eldőlt, hogy nemzeti csapatunk bejutott a következő fordulóba.


Egyszerű edzőmérkőzésre számítottunk és azzá vált női pólósaink utolsó csoporttalálkozója Üzbegisztán ellen. A szinte ismeretlen, fekete lóként kezelt ázsiaiak addigi mindkét meccsüket elveszítették és 9-48-as gólkülönbséggel a csoportjuk utolsó helyén álltak a meccs előtt. A mieink ellen se számíthattak számukra jobb végeredményre. 

Petrovics Mátyás a már bebiztosított továbbjutás miatt több lehetőséget adott az addig kevesebbett játszóknak, így például a cserekapus, Gyöngyössy Anikónak is. 

$$jatekos$$

A mérkőzésen Drávucz Ritáék jól kezdtek, majd kiengedtek. Meg is lett az eredménye... két gyorsan bekapott - egyébként elkerülhető - gól. Kapitányunk, Pelle Anikó vitte a tovább a magyar lendületet. A második és a harmadik negyed szinte csak arról szólt, hányszor és hány méterről dobunk gólt. 

Az utolsó résznek végül 11-2-es állással mehettek neki a csapatok. Nem is hazudtolták meg magukat a felek. Kilenc gólt láthattak a nézők a Foro Italico medencéje mellett ülve. Esélye sem volt az ellenfélnek. Drávucz Ritáék onnan lőttek a kapuba, ahonnan csak akartak. Következik tehát a negyeddöntő, ahol várjuk a folytatást!

NŐI VÍZILABDA, A CSOPORT, 3. FORDULÓ:
MAGYARORSZÁG - ÜZBEGISZTÁN 18-5 (4-2, 3-0, 4-0, 6-3)

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu