KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MAGYAR_NOI_VIZILABDA_VALOGATOTT"
Bronzérmesek a magyar lányok Budapesten 2014. július 26. 17:52 A magyar női vízilabda-válogatott a harmadik helyen végzett a budapesti Európa-bajnokságon, miután a szombati BRONZmérkőzésen 10-9-re legyőzte az olasz csapatot. A férfi válogatott vasárnap este fél kilenckor száll vízbe az ARANYÉRT Szerbia ellen.
 
A döntő kapujában buktak el a lányok 2013. július 31. 23:02 Három góllal is vezetett a meccs második felében, de végül alulmaradt a házigazda spanyolokkal szemben a magyar női vízilabda-válogatott a szerda esti vb-elődöntőben. 13-12-re nyert a londoni olimpia ezüstérmese. Még így is lehet magyar döntős: a férfi válogatott csütörtökön száll vízbe a fináléért, az ellenfél Horvátország! A lányok számára a bronz a tét pénteken, az oroszok ellen. A 2005-ös vb-arany óta hat alkalommal jutott legjobb négy közé valamelyik rangos tornán a magyar női csapat, de döntőig egyszer sem menetelt.
 
Britverő magyar válogatott 2013. június 29. 16:05 A magyar női vízilabda-válogatott legyőzte a briteket szombaton az I. Dunaújvárosi Főiskola Kupán.
 
Bronzért játszhatnak a magyar lányok 2013. június 5. 15:15 A magyar női vízilabda-válogatott a szerdai elődöntőben kikapott az oroszoktól a Világliga Pekingben zajló nyolccsapatos szuperdöntőjében, így csütörtökön a harmadik helyért játszhat az Egyesült Államok csapatával.
 
Világliga-elődöntős magyarok 2013. június 4. 10:52 A magyar női vízilabda-válogatott büntetőkkel legyőzte Ausztrália legjobbjait a Világliga Pekingben zajló nyolccsapatos szuperdöntőjében, és keddi sikerével bejutott a legjobb négy közé.
 
Női póló: kihirdették a vb-keretet 2013. május 3. 17:52 Tizennyolc fővel, benne hat idegenlégióssal vág neki a felkészülésnek a nyári, barcelonai vizes világbajnokságra Merész Andás, a tavaly Eb-bronzérmes, olimpiai negyedik helyezett női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
 
Nincs érem, Rióban jöhet el a mi időnk! 2012. augusztus 9. 21:11 Érem nélkül zárjuk a pólóküzdelmeket a XXX. ötkarikás játékokon, a magyar női válogatott nem járt messze attól, hogy visszavágjon az ausztráloknak a négy évvel ezelőtti bronzcsatáért, de végül egy hosszabbításos meccsen kikapott tőlük (Pekingben büntetőkkel maradtunk alul, ezúttal 11-13 a végeredmény). Nincs miért csüggednie a Merész-csapatnak, a 22 éves átlagéletkorú együttes ideje a riói olimpián jöhet majd el.
 
Sima győzelem a britek ellen 2012. július 15. 16:02 A londoni játékokra készülő magyar női vízilabda-válogatott simán legyőzte az olimpiai házigazda briteket a budapesti barátságos mérkőzésen, amelyet a Vodafone Kupa nemzetközi férfitorna programjában rendeztek meg vasárnap a Margitszigeten.
 
"Csak" hattal kaptak ki női pólósaink 2012. július 5. 10:08 Második mérkőzését is elveszítette amerikai túráján a magyar női vízilabda-válogatott az Egyesült Államok legjobbjaival szemben.
 
Másodszor is legyőztük Kínát 2012. június 25. 20:58 A szombaton Tatabányán aratott 10-8-as győzelem után hétfő este 14-11-re nyert barátságos mérkőzésen a magyar női vízilabda-válogatott a kínaiak szintén a londoni olimpiára készülő legjobbjai ellen.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu