KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PETER_EASTGATE"
Kikapott a magyarverő pókervilágbajnok 2009. október 8. 08:10 Végképp bizonyította a póker világbajnoki címvédője, Peter Eastgate, tavaly novemberi diadala az év legfontosabb versenyén, a WSOP-főversenyén (World Series of Poker) nem a szerencse műve volt. Az viadal utolsó magyarját, Lendvai Tamást a 25. helyen búcsúztató dán profi az EPT London 5,000 fontos NL Hold'em tornáján bombaerős mezőnyben szerezte meg a második helyet, miután a párbajban alulmaradt az amerikai Aaron Gustavsonnal szemben.
 
Elverte a magyar fiút a pókervilágbajnok 2009. október 6. 07:34 Szerencsétlen módon a harmadik forduló utolsó kiesőjeként búcsúzott Lendvai Tamás az EPT (European Poker Tour) londoni 5,000 fontos NL Hold'em főversenyétől hétfőn. A szigetország történetének legnagyobb tornáján az utolsó magyart a világbajnoki címvédő Peter Eastgate gyengítette meg, majd ejtette ki. A honi játékos a 730 fős mezőny előkelő 25. helyén zárt, jutalma 15,600 angol font (4,5 millió forint).
 
A pókertörténet legszörnyűbb leosztásai 2009. június 5. 23:01 A pókerben éppen az a szép, hogy a leggyengébb, látszólag semmit sem érő lapokkal sem reménytelen helyzetünk. A SportHirado.hu a nemrég kezdődött WSOP (póker-világbajnokság) történetének legször- nyűbb, legváratlanabb csattanóval végződő leosztásait gyűjtötte össze, azokat, ahol az asztalra érkező kártyák hihetetlen lapütközé- seket és fordulatokat hoznak. Láthatnak mindenféle „nyalánkságot", ahogy elbuknak a dámák, tízesek mi több fullok és drillek kapitulálnak, néha pedig az ász-póker is kevés a boldogsághoz!
 
Bedőlt az első vegasi magyar pókermenet 2009. május 29. 15:15 Megkezdték szereplésüket a magyar pókerjátékosok a világbajnokságon csütörtökön a Las Vegas-i Rio Casinóban. A híres bajnokság 40. születésnapja alkalmából indított 40 ezer dolláros nevezési díjú NL Hold'em viadal világsztárokkal teletűzdelt mezőnyében Demján Sándor egy darabig még vezetett, de az első forduló vége előtt kiesett. Másik induláson gondolkodó honfitársunk, Traply Péter végül betegség miatt nem vállalta a játékot. Az első győzelmet, így a karkötőt a kaszinói alkalmazottak versenyén egy 39 éves családapa, Andrew Cohen nyerte.
 
Egy magyar hölgy és a kivert pókerprofik 2009. április 20. 08:26 A vasárnap asztalhoz ülő három magyar közül bravúros teljesítménnyel egyedül Jerney Katalin jutott a második fordulóba az EPT (Európai Pókersorozat) San Remó-i 5,000 eurós NL Hold'em-főversenyén. A minden idők legnagyobb öreg kontinensen rendezett pókertornáján 1,178 indulóból már csak 469-en vannak versenyben, profik egész sora búcsúzott, ám honfitársunk a 235. helyen, átlag körüli 21,300 zsetonnal továbblépett! Vezet a horvát Dragan Galic.
 
A friss világbajnok Prágába érkezik 2008. november 29. 17:39 Jelezte részvételi szándékát a december elején rendezendő PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) prágai állomására a két héttel ezelőtt világbajnoki címet szerző dán Peter Eastgate.
 
Kizsebelték a vegasi pókersztárokat 2008. november 17. 17:48 Magyar összegre átszámítva 2 milliárd forintot nyert, mégis alig félmilliárdot tarthat meg Peter Eastgate a WSOP (World Series of Poker) főversenyének idei bajnoka. Hogy ki teszi zsebre a fennmaradó summát? Nem más, mint a győztes ország, Dánia adóhivatala. Az idei vb-döntő további nyolc résztvevője sem jár jobban, nyereményük fele az állami kasszába vándorol.
 
Dániába került a világbajnoki karkötő 2008. november 11. 16:37 A dán Peter Eastgate nyerte a hétfői párbajt, ezzel elhódította a legnagyobb és legértékesebb pókersorozat, a World Series of Poker (WSOP) főversenyét Las Vegasban a Rio Kaszinóban. A 6,488 induló (érzékeltetésül, október végén az EPT Budapesten rekordot döntött a 532 nevező) még júliusban kezdte egyaránt tízezer zsetonnal a viadalt, amely a vasárnapi kilencfős döntő asztallal, majd a hétfői párbajjal folytatódott. Minden idők legfiatalabb győztese (22 éves) az utolsó erőpróbán az esélyesnek tartott Ivan Gyemidovot verte, ezzel begyűjtötte a magyar pénzre átszámolt 1,9 milliárd forintot. Nem is rossz fizetség kilenc napi munkáért.
 
Repkedtek a milliárdok, ketten maradtak 2008. november 10. 21:45 A dán Peter Eastgate és az orosz Ivan Gyemidov között dől el a póker legfontosabb eseménye, a világbajnoki karkötő, a World Series of Poker (WSOP) főversenyének sorsa. A 10,000 dolláros NL Hold'em versenyen eredetileg 6,488-an próbáltak szerencsét még júliusban, kilencen kezdték a döntő asztalt az 1,9 milliárd forintos fődíjért vasárnap, magyar idő szerint kedd hajnalban rendezendő párbajra viszont már csak ketten maradtak.
 
A novemberi kilencek, 117 nappal később 2008. november 10. 00:12 Hosszú, 117 napos várakozás után hétfőn eldől, ki nyeri a póker világának legnagyobb jelentőségű tornáját a World Series of Poker (WSOP) főversenyét, a 10,000 dolláros NL Hold'em viadalt. A júliusban elkezdődött és a döntő asztal kialakulásával abbamaradó tornán a „novemberi kilencek” néven elhíresült játékosok között dől el a 9,2 millió dollár és a történelmi győzelem sorsa.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu