A pókertörténet legszörnyűbb leosztásai

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 5. 23:01
A pókerben éppen az a szép, hogy a leggyengébb, látszólag semmit sem érő lapokkal sem reménytelen helyzetünk. A SportHirado.hu a nemrég kezdődött WSOP (póker-világbajnokság) történetének legször- nyűbb, legváratlanabb csattanóval végződő leosztásait gyűjtötte össze, azokat, ahol az asztalra érkező kártyák hihetetlen lapütközé- seket és fordulatokat hoznak. Láthatnak mindenféle „nyalánkságot", ahogy elbuknak a dámák, tízesek mi több fullok és drillek kapitulálnak, néha pedig az ász-póker is kevés a boldogsághoz!


Grant Hinkle (10d-4d) vs James Akenhead (Ac-Kh)

$$fhvideo:113099$$ 

A póker csak játék, de néha egészen brutális.  A következő „apró" parti egy vb-karkötő és 840 ezer dollár sorsát döntötte el 2008-ban. Hinkle besült blöffje után bajba került, de egy egészen őrült flop megmentette.

Tiffany Michelle (Ad-2d) vs Marc Podell (10s-10d)

$$fhvideo:113103$$

A 2008-as főverseny legjobb női játékosa óriási mázlival maradt életben a 100. helyen záró Podell ellen. A 25 éves szemrevaló hölgy közel volt a döntőhöz, de végül a 17. lett. 

Jean Robert Bellande (As-Qh) vs Szarkisz Akopjan (10c-9s)

$$fhvideo:113104$$

A híres amerikai profi a flop után már azt hitte megnyerte a partit, pedig mégsem. A 442. helyen zárta a 2008-as világbajnoki főversenyt. Legyőzője végül a 147. lett.

Peter Eastgate (6s-6h) vs Scott Montgomery (Ad-3d)

$$fhvideo:113097$$

A világbajnoki címhez nem árt egy kis szerencse. Ennek ékes bizonyítéka a 2008-as vb-döntő, ahol Eastgate a negyedikként záró Montgomery ász drilljét javulta le hihetetlen módon a riveren. Ráadásul úgy, hogy egyedül a káró hatos segíthetett rajta, mivel korábban a treff hatost már eldobták.

Corey Zeidman (9c-8c) vs Jennifer Harman  (Qd-Qc)

Az éppen veseműtét után visszatérő ünnepelt sztár, Jennifer Harman 2005-ös főversenyen kialakult tökéletes fullját nem sok kombináció verhette, de az egyik éppen Zeidmannál volt. Ilyen a póker...

 Justin Phillips (Kd-Jd) vs Mabucsi Motojuki (As-Ac)

 

Minden idők talán leghíresebb partija a 2008-as főversenyről, ahol olyan történt, ami talán még a WSOP történetében soha. Ász-pókerrel búcsúzott egy szerencsétlen játékos...

Columba Duffy (Jc-8h) vs Phil Ivey (As-5s)

$$fhvideo:113095$$

Az immár hatszoros vb-karkötős Phil Ivey a 2008-as főversenyen rendkívül peches helyzetbe került. Egyszerre egészült ki flösse ellenfele fulljával, elkerülni pedig nem tudta a blamát.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu