KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PEDRO"
Kidőlt Guardiola egyik alapembere 2011. október 26. 09:52 Nem remekelt kedden este az FC Barcelona, ráadásul legalább két hétre el is veszítette egyik alapemberét. Így a Granada ellen a kispadra szorult világ- és Európa-bajnok csatár, David Villa visszatérhet a kezdőcsapatba.
 
Pedro: Nem aggódom Sánchez miatt 2011. július 21. 19:19 A Barcelona világbajnok, kétszeres BL-győztes támadója, Pedro Rodríguez nem aggódik Alexis Sánchez küszöbön álló leigazolása miatt. Tárt karokkal várja a chileit, aki legfőbb ellenlábasa lehet a következő szezonban. A legfrissebb hírek szerint pénteken jelenti be a Barca a nagy vételt.
 
Spanyol csapat Fabregas és Pedro nélkül 2011. március 18. 14:44 Cesc Fabregas és Pedro sérülése miatt két korábbi U21-es kulcsember, Javi Martínez és Juan Mata is bekerült a világbajnok spanyol labdarúgó-válogatott keretébe, amely március 25-én Csehországot fogadja Granadában, négy napra rá pedig Litvániában vendégeskedik az Eb-selejtező-sorozat keretében. Del Bosque legnagyobb meglepetése, hogy behívta a Bilbao védőjét, Andoni Iraolát.
 
Öt barcás, köztük Messi is megsérült 2011. március 14. 16:22 Öt Barcelona-játékos is kisebb sérülést szedett össze a vasárnap esti Sevilla elleni 1-1-es döntetlen során. Közülük két futballista állapota kérdéses a szombati Getaféval vívandó bajnokin - a klub hivatalos oldalán tájékoztatása szerint.
 
Marcelo Messi helyett Pedrót igazolná le 2011. február 18. 13:03 A Real Madrid hátvédje, Marcelo egy újságírói kérdésre válaszolva elmondta, ha egyetlen játékost leigazolhatna a Barcelonából, akkor Pedróra szavazna, és nem Lionel Messire.
 
Pocsék bíráskodás Barcelonában - videó 2010. november 14. 11:55 Fehér kendőket rázva tüntetett a közönség szombaton a játékvezető ellen a Barcelona és a Villarreal (3-1) rangadóján a La Liga 11. fordulójában a Nou Campban. A Delgado Ferreiro elleni felháborodás tökéletesen érthető volt, hiszen jogos góltól fosztotta meg a hazaiakat az első félidőben, igaz a másodikban kétszer is a katalánoknak kedvezett, ám ezzel összesen három (sőt a ráadásban egy negyedik) kapitális tévedése volt egyetlen mérkőzésen a bírónak!
 
Izomszakadást szenvedett a Barca ásza! 2010. október 4. 10:59 Nem elég, hogy a Mallorca kifogta a szelet a Barcelona vitorlájából, Lionel Messi után újabb ász sérült meg. Az 1-1-es döntetlennel zárult bajnoki utolsó harmadában Pedrót lecserélték, de nem taktikai okokból, hanem mert a bal combjában izomszakadást szenvedett.
 
FC Barcelona: folytassa Xavi és Pedro! 2010. június 9. 12:58 Már két nappal a dél-afrikai világbajnokság kezdete előtt ünnepelhetnek az FC Barcelona szurkolói, igaz a klub bejelentése nem kapcsolódik az Európa-bajnok spanyol válogatotthoz. De, annál többet jelent Josep Guardiola együttesének. A legutóbbi szezon felfedezettje, Pedro ugyanis 2015-ig meghosszabbította a szerződését, míg Xavi Hernandez élt opciós lehetőségével, így kontraktusa immár 2016-ig érvényes.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu