Pocsék bíráskodás Barcelonában - videó

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 14. 11:55
Fehér kendőket rázva tüntetett a közönség szombaton a játékvezető ellen a Barcelona és a Villarreal (3-1) rangadóján a La Liga 11. fordulójában a Nou Campban. A Delgado Ferreiro elleni felháborodás tökéletesen érthető volt, hiszen jogos góltól fosztotta meg a hazaiakat az első félidőben, igaz a másodikban kétszer is a katalánoknak kedvezett, ám ezzel összesen három (sőt a ráadásban egy negyedik) kapitális tévedése volt egyetlen mérkőzésen a bírónak!


1.: A spori első tévedése a 25. percben történt, amikor lesnek ítélte a Xavi mélységi labdájával kilépő Lionel Messi megindulását, pedig nagyjából fél méterrel a védők vonala mögött állt az argentin. A Barcelona számára azért volt különösen bosszantó a döntés, mert az ellentámadásból a Villarreal betalált, így 2-0 helyett 1-1 lett az állás.

2.:
A második hibáját a 68. percben követte el, ekkor a vendégek kilépő játékosát, Borja Valerót a tizenhatos vonalánál Maxwell akasztotta. A brazil megúszta sárga lappal, pedig egyértelmű volt, utolsó emberként szabálytalankodott az ellenfél gólhelyzetben lévő középpályásával szemben - ez pedig barátok között is kiállítást ér.

3.:
Ferreiro szombati produkciójára a 84. percben „tette fel a koronát", amikor nem nyilvánította lesnek Lionel Messi második találatát, aki Pedro megpattanó beadását helyezte a jobb alsóba, miközben a partjelzőnek látnia kellett volna, jóval a védők vonala elől indult el.

+1:
(nem szerepel a videóban) Az már csak hab a tortán, hogy a 93. percben Marcos Senna csúnyán beletaposott Seydou Keita derekába, amiért sárgát kapott, pedig könnyen piros is lehetett volna.


KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Zseniális Messi-duplával nyert a Barca
VIDEÓ! Lionel Messi egy zseniális és egy lesgyanús találatot szerzett a második félidőben, így a Barcelona 3-1-re legyőzte a szintén dobogós Villarrealt a La Liga 11. fordulójának rangadóján és az élre állt. A katalánokat David...
Tovább a teljes cikkhez »

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu