KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MARCOS SENNA"
Európa-bajnokot venne a Swansea City 2011. június 11. 16:20 Így múlik el a világ dicsősége! Három évvel ezelőtt még Európa-bajnoki címet ünnepelt társaival, felkeltette a Manchester United érdeklődését is, de mostanra sokat esett Marcos Senna ázsiója.
 
Súlyosan megsérült a Villarreal-sztár 2010. december 29. 15:33 Combizomhúzódás miatt két és fél hónapra lesérült Marcos Senna, a Villarreal Európa-bajnok védekező középpályása.
 
Pocsék bíráskodás Barcelonában - videó 2010. november 14. 11:55 Fehér kendőket rázva tüntetett a közönség szombaton a játékvezető ellen a Barcelona és a Villarreal (3-1) rangadóján a La Liga 11. fordulójában a Nou Campban. A Delgado Ferreiro elleni felháborodás tökéletesen érthető volt, hiszen jogos góltól fosztotta meg a hazaiakat az első félidőben, igaz a másodikban kétszer is a katalánoknak kedvezett, ám ezzel összesen három (sőt a ráadásban egy negyedik) kapitális tévedése volt egyetlen mérkőzésen a bírónak!
 
Megvan Yaya Touré örököse? 2010. július 27. 14:50 A Villarreal szűrője, Marcos Senna léphet Yaya Touré örökébe a Barcelonánál az El Mundo Deportivo katalán lap szerint.
 
Fordulatot vehet Senna pályafutása 2010. július 1. 21:28 Arab és török kérők is csábítják Marcos Sennát, a Villarreal Európa-bajnok védekező középpályását - írja a Marca.
 
Marcos Senna: Kérlek, ne adjatok el! 2008. július 6. 08:01 Csapatával megnyerte a labdarúgó Európa-bajnokságot, az ára a csillagos egekig emelkedett, az egyik legjobb teljesítményt nyújtva bármelyik más válogatottba beférne, ő mégis szerény és hűséges maradna a Villarrealhoz. Marcos Senna, a spanyol válogatott középpályása 31 évesen 30 millió eurót ér, de könyörög, hogy klubja a legcsábítóbb ajánlatoknak se engedjen - és ne engedje őt el a "Sárga Tengeralattjáróról". A kérők bajban vannak...
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu