Pedro: Nem aggódom Sánchez miatt

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 21. 19:19
A Barcelona világbajnok, kétszeres BL-győztes támadója, Pedro Rodríguez nem aggódik Alexis Sánchez küszöbön álló leigazolása miatt. Tárt karokkal várja a chileit, aki legfőbb ellenlábasa lehet a következő szezonban. A legfrissebb hírek szerint pénteken jelenti be a Barca a nagy vételt.


"Alexis nagyon gyors, nagy területet fut be, remekül támad le, mindenki nagyon boldog lenne a csapatban, ha hozzánk igazolna. Örülnénk neki, de természetesen nem rajtunk múlik. Hogy lesz-e konkurenciaharc? Ez normális, van verseny, másokkal is, ha csatlakozna, hát jöjjön! Tárt karokkal várjuk. Én azért vagyok itt, hogy tegyem a dolgom, és a lehető legnagyobb segítségére legyek a csapatnak" - nyilatkozta Pedro a katalán újságíróknak.

A RAC 1 rádió szerint nincs más hátra Alexis Sánchez-ügyben, mint hogy az Udinese megegyezzen a szerződésbontás felételeiről a dél-amerikai zseni ügynökével, Fernando Felicevich-csel, hiszen a Barca 26+11 millió eurós ajánlata célba ért, és a játékos szándékai is egyértelműek voltak, már mindenben dűlőre jutott a gránátvörös-kékekkel.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu