Izomszakadást szenvedett a Barca ásza!

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 4. 10:59
Nem elég, hogy a Mallorca kifogta a szelet a Barcelona vitorlájából, Lionel Messi után újabb ász sérült meg. Az 1-1-es döntetlennel zárult bajnoki utolsó harmadában Pedrót lecserélték, de nem taktikai okokból, hanem mert a bal combjában izomszakadást szenvedett.


Se három pont, se Pedro. A 78. percben a középpályást le kellett cserélni, az öltözőben pedig megállapították az orvosok, hogy nagyobb a baj. Izomszakadás az első diagnózis, de hétfőn újabb vizsgálatokra kerül sor, ott azt is megmondják, ez időben mennyit jelent a játékos számára.

Leo Messi bokasérülését követően itt az újabb dráma: az előzetes becslések szerint kéthetes, de lehet, hogy hosszabb pauza vár a csatárra. 

Ezzel az is eldőlt, hogy Pedrito kihagyja a világbajnok spanyol válogatott két Eb-selejtezőjét, pénteken a Litvánia,jövő héten kedden Skócia ellen marad távol Furia Rojától.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Hiába a sok helyzet, nem nyert a Barca!
GÓLVIDEÓK!!! Országos 1-es – mondta a hazai csapat szurkolótábora, nem is ok nélkül. Josep Guardiola együttese ebben a szezonban sem sok jóval kecsegtette ellenfeleit, bár kétszer már megbotlott. Vasárnap este pedig a harmadik...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu