Öt barcás, köztük Messi is megsérült

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 14. 16:22
Öt Barcelona-játékos is kisebb sérülést szedett össze a vasárnap esti Sevilla elleni 1-1-es döntetlen során. Közülük két futballista állapota kérdéses a szombati Getaféval vívandó bajnokin - a klub hivatalos oldalán tájékoztatása szerint.


Nincs nagyobb baja Lionel Messinek, aki nem sokkal a szünet előtt Javi Varasszal ütközött és fájdalmas arccal terült el a földön, ám ennek ellenére végigjátszotta a mérkőzést. 

Az aranylabdásnak a térde zúzódott kissé, de ott lesz csapata következő mérkőzésén, ahogy a bokáját fájlaló Dani Alves és a bal lábára rosszul érkező Adriano is.

Ennyire nem kedvező Pedro és Maxwell helyzete. Előbbi hasfali sérülést, utóbbi kisebb combizomhúzódást szedett össze, felépülésük erősen kétséges szombatra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Guardiola sportszerűségből is jeles
Josep Guardiola nem a játékvezetőt hibáztatja azért, hogy a Barcelona nem nyert Sevillában, de a csapatát sem tudja elmarasztalni. Az egyetlen katalán gól szerzője, Bojan Krkic keserű szájízzel gondol vissza a találkozóra....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mourinho megmondta: nem nyert a Barca!
VIDEÓK! Hősies küzdelemben, és egy csipetnyi szerencsével otthon tartott egy pontot a Sevilla a rettegett Barcelonával szemben a spanyol bajnokság 28. fordulójában! Krkic góljára Navas válaszolt fejesből a szünet után. Mindez...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu